play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Nacrt odluke o izmjenama i dopuni odluke o komunalnoj naknadi

U razdoblju od 19. listopada do 18. studenog 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi.

Ovom izmjenom i dopunom Odluke o komunalnoj naknadi dopunjuje se članak 9. stavak 1. točka 5. Odluke tako da se za prostorije namijenjene za obavljanje djelatnosti dadilje utvrđuje koeficijent 2 te se saloni za šišanje i njegu pasa i/ili kućnih ljubimaca premještaju iz koeficijenta 10 u koeficijent 7. U članku 13. stavku 1. točci 4 brišu se riječi „objekti mjesnih odbora“ jer su mjesni odbori prestali postojati. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 40.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 18. studenog 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o izmjenama i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi“ ili na e-mail adresu: komunal@varazdin.hr.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Ovogodišnja Conpasta – Internacionalni kongres slastičarstva i gastronomije u znaku jela iz Australije, Japana, Austrije, Slovenije i Hrvatske

    Varaždinska županija i ove je godine domaćin te pokrovitelj  internacionalnog kongresa tjesteničarstva i gastronomije Conpasta koji se po šesnaesti puta održava u Hotelu Turist u Varaždinu, a okuplja proizvođače tjestenine, slastičare te članove mnogih udruga s područja Varaždinske županije, ali i šire. Tema ovogodišnjeg kongresa je  „Tjestenina srce gastronomije“. Tako su mnogi posjetitelji imali prilike degustirati različite vrste tjestenina, šurlice, rezance, požirake, fuže, taškrle, pljukance kao i kolače izrađene po […]

    today04/11/2025 7

    0%