play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Načelnik općine Cestica Mirko Korotaj upriličio prijam povodom uspjeha Davida Županića iz Brezja Dravskog

David Županić iz Brezja Dravskog izborio je pobjedu jednominutnog filma projekta moja.hr, a načelnik Mirko Korotaj je tom prilikom upriličio prijam za 26-godišnjeg Davida.

Nakon srdačnog dočeka, načelnik Korotaj uručio je zasluženu nagradu mladom režiseru. S ponosom je istaknuo njegov trud, predanost i rad koji ga je doveo do pobjede, te mu poželio sreću i u budućnosti.

U završnici multimedijalnog projekta moja.hr u Pleternici je sudjelovao 21 kratki film mladih i kreativnih autora iz svih 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba.

Davidov film proglašen je najboljim u konkurenciji, a nagradu su mu uručili državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Moja.hr projekt je Večernjeg lista u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta te Hrvatskom turističkom zajednicom, a ideja je potaknuti mlade kreativne ljude iz svih krajeva Hrvatske da jednominutnim pričama opišu svoj doživljaj krajeva u kojima žive.

Ove godine je tema natječaja bila “Što zelenije, to iskrenije”, a kakav je naš odnos prema prirodi koja nas okružuje u filmu je najuspješnije prikazao upravo predstavnik Varaždinske županije David Županić.

– Živim u predivnom selu punom prirode, tu su mi obitelj i prijatelji, a najviše od svega cijenim mir i spokoj koje mogu pronaći u svakoj šetnji nakon desetak minuta – ispričao je David, medijski tehničar po struci koji se pod umjetničkim imenom David Who bavi glazbom, a uz to i video-produkcijom.

Zahvaljujući Davidovoj pobjedi, domaćin završnice projekta moja.hr će sljedeće godine biti Varaždinska županija.

Pobjednički film možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=dI39Qr2RQRY

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  LAG Sjeverozapad će raspisati i treći natječaj za male poljoprivrednike

  Na odlično posjećenom predavanju za poljoprivrednike, koje su u utorak, 14. veljače, u Maruševcu organizirali Općina Maruševec i Ministarstvo poljoprivrede, najavljeno je da će Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad  početkom ožujka raspisati još jedan, već treći natječaj za Tip operacije 6.3. -  Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava. Nakon pozdravnih riječi načelnika Općine Maruševec Marija  Klapše, koji je tom prigodom najavio skori općinski natječaj za poljoprivrednike, na predavanju su o novom […]

  today16/02/2023 127

  0%