play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Načelnik Branimir Štimec potpisao ugovore za projekt „Zaželi biti zaposlena žena“

Potpisani su ugovori za projekt „Zaželi biti zaposlena žena“ u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020“.

Treću fazu hvalevrijednog projekta provodi Općina Bednja zajedno s partnerima- Općina Vinica, Centar za socijalnu skrb Ivanec, Hrvatski zavod za zapošljavanje- Regionalni ured Varaždin i Centar za socijalnu skrb Varaždin.

Projektom je za područje Općine Vinica planirano zapošljavanje tri žena, a u trajanju od 6 mjeseci. Predviđeno je da svaka od njih pruža potporu i podršku za najmanje šest krajnjih korisnika. Poslove koje će obavljati su pomoć u kući starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Osim potrebne pomoći za starije i nemoćne, ovim projektom pruža se prilika ženama da se privremeno zaposle.

Načelnik dr.sc. Branimir Štimec, prof. vjeruje da će treća faza, kao i prethodne dvije faze, pokazati dvostruke pozitivne efekte jer osim što su teško zaposlive žene dobile priliku za zapošljavanjem, stariji i nemoćni mještani dobit će prijeko potrebnu pomoć i podršku u svakodnevnim životnim situacijama. Idući tjedan zaposlenim ženama bit će dodijeljeni i električni bicikli koji će im služiti kao prijevozno sredstvo u svakodnevnom obavljanju posla.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 1

  0%