play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Načelnik Branimir Štimec potpisao ugovore za projekt „Zaželi biti zaposlena žena“

Potpisani su ugovori za projekt „Zaželi biti zaposlena žena“ u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020“.

Treću fazu hvalevrijednog projekta provodi Općina Bednja zajedno s partnerima- Općina Vinica, Centar za socijalnu skrb Ivanec, Hrvatski zavod za zapošljavanje- Regionalni ured Varaždin i Centar za socijalnu skrb Varaždin.

Projektom je za područje Općine Vinica planirano zapošljavanje tri žena, a u trajanju od 6 mjeseci. Predviđeno je da svaka od njih pruža potporu i podršku za najmanje šest krajnjih korisnika. Poslove koje će obavljati su pomoć u kući starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Osim potrebne pomoći za starije i nemoćne, ovim projektom pruža se prilika ženama da se privremeno zaposle.

Načelnik dr.sc. Branimir Štimec, prof. vjeruje da će treća faza, kao i prethodne dvije faze, pokazati dvostruke pozitivne efekte jer osim što su teško zaposlive žene dobile priliku za zapošljavanjem, stariji i nemoćni mještani dobit će prijeko potrebnu pomoć i podršku u svakodnevnim životnim situacijama. Idući tjedan zaposlenim ženama bit će dodijeljeni i električni bicikli koji će im služiti kao prijevozno sredstvo u svakodnevnom obavljanju posla.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Najavljena 4. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina

  Predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u ponedjeljak su održali konferenciju za novinare povodom nadolazeće 4. sjednice Gradskog vijeća. Predsjednik Gradskog vijeća najavio je pojedine točne dnevnog reda. „Rebalansom proračuna nastojimo udariti novi tempo i omogućiti provedbu svih projekata te se prilagoditi novim okolnostima. Važno je istaknuti nekoliko stvari, rebalansom ćemo osigurati sredstva za dječje božićnice, zatim božićnice za umirovljenike, tu je i izrada […]

  today25/09/2023 3

  0%