play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Načelnica Sanja Kočet, sa suradnicima, posjetila Općinu Csanytelek u Mađarskoj

Načelnica Općine Donja Voća Sanja Kočet, zajedno sa suradnicima i predstavnicima udruga posjetila Općinu Csanytelek u Mađarskoj, na poziv načelnika Erharda Gyula.

Svrha posjeta Općini Csanytelek je razmjena iskustava na raznim područjima, ali i razvoj suradnje po pitanju raznih budućih projekata. Posebno se naglasak stavio na razmjenu iskustava i projekata među udrugama civilnog društva, ali i međusobno bolje upoznavanje i razmjena ideja o zajedničkim suradnjama društava civilnog sektora s području obiju općina. Lokalno stanovništvo, u Csanyteleku, uz vodstvo Načelnika Erharda veoma se zalaže za obnovu i zaštitu kulturne materijalne i nematerijalne baštine i njezino aktivno povezivanje s turizmom i gospodarstvom i to s posebnim veseljem i ponosom ističu. Da biste razumjeli drugoga, prije svega morate osvijestiti svoj vlastiti kulturni identitet i upravo na tom području postoje velike sličnosti u viziji za razvoj naših općina. Ovo je prilika za obogatiti se tuđim iskustvima, od njih učiti i primijeniti ih u našoj sredini! Veoma nas, sve zajedno, raduje nastavak ovog divnog prijateljstva i realizacija budućih zajedničkih projekata. – ističe načelnica Sanja Kočet.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Stričak u Općini Cestica s načelnikom Korotajem o zajedničkim projektima na području Općine

  U sklopu posjeta Općini Cestica, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak se u sjedištu općine susreo s načelnikom općine Mirkom Korotajem i njegovim suradnicima, predsjednikom Općinskog vijeća Darkom Majhenom, ujedno i županijskim pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove, te djelatnicima Jedinstvenog Upravnog odjela. Sastanku su nazočili i ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački, njegov pomoćnik ,ujedno i županijski vijećnik Krunoslav Lukačić, općinska vijećnica Sandra Županić, Tomislav Sokolić, zamjenik pročelnika Upravnog odjela […]

  today29/05/2024 1

  0%