play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na tri lokacije u Čakovcu može se uživati u sanjkanju

Svi ljubitelji zimskih radosti od ovog tjedna mogu na tri lokacije diljem Čakovca uživati u sanjkanju.

Grad Čakovec i Gradskog poduzeća Ekom i ove su godine uređajem za proizvodnju umjetnog snijega zasniježili popularno sanjkalište u čakovečkom Perivoju Zrinskih, na čakovečkom Jugu ispred II. osnovne škole te u Ivanovcu uz tamošnju osnovnu školu.

Tri noći zaredom, od trenutka kada su to vremenski uvjeti dopustili, stvaran je snježni pokrivač debljine nekoliko centimetara, dovoljan za sanjkanje i zimske radosti, pa se pozivaju svi da dođu u Čakovec i uživaju u snijegu!

Prva su snježne brežuljke isprobala djeca, u pratnji roditelja, prijatelja, ali i dječje vrtićke skupine i razredi.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinske Toplice stiže 26.500 eura za uređenje nerazvrstanih cesta

      Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine donijelo je Odluku o odabiru projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2024. godini.   Među projektima odabranim za sufinanciranje nalazi se i onaj Grada Varaždinskih Toplica, pa je tako za projekt Uređenja nerazvrstanih cesta na području Varaždinskih Toplica Gradu dodijeljeno 26.500 eura.   Zadovoljstvo dobivenim sredstvima istaknula je gradonačelnica Dragica Ratković. […]

  today23/07/2024 5

  0%