play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na čelu podružnice HNS-a Cestica i dalje Mirko Korotaj

Na održanoj izbornoj sjednici Skupštine podružnice HNS-a Cestica, povjerenje za novi mandat na čelu podružnice dobio je dosadašnji predsjednik, Mirko Korotaj, dok su za potpredsjednike izabrani Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica, i Ivan Bednjanić Bunić, savjetnik ministrice regionalnog razvoja.

Zahvaljujem se svim delegatima na ukazanom povjerenju i izboru za predsjednika podružnice, a posebno zahvala ide građanima općine Cestica koji prepoznaju višegodišnju pozitivnu politiku HNS-a i biraju na izborima ljude s naše liste, i mene za načelnika. Kao i na svim održanim izborima od 2001. godine pa do sada, građani su prepoznali da je u središtu našeg političkog programa čovjek te da su sve točke našeg programa podređene njegovom boljem i kvalitetnijem životu, kao i razvoju našeg cestičkog kraja. Članovi općinskog vijeća, njih 6 koji su u svojim 30-ima, obrazovani, jamac su sadašnjeg kvalitetnog razvoja, ali i za vremena koje dolaze. I to ne samo u Cestici, već i puno dalje – istaknuo je Korotaj.

 

Izbornoj sjednici Skupštine prisustvovali su i prigodno se obratili Božidar Novoselec, načelnik općine Sračinec, Krunoslav Lukačić, posebni savjetnik ministrice poljoprivrede, te Marijan Škvarić, v.d. predsjednika HNS-a Varaždinske županije, ujedno i gradonačelnik Grada Lepoglave.

Uspješnost političke organizacije počiva na 3 stupa – liderstvu, ljudima i politici sa sadržajem, a vi u Cestici pametnim radom zadovoljili ste sve te elemente. Mirko Korotaj kao lider uz nekolicinu mlađih, organizacija koja počiva i na mladosti, i na iskustvu te mudrosti, kao i 20-godišnje uspješno provođenje projekata za ljude i njihov kvalitetniji život – naglasio je Škvarić.

 

Valja istaknuti kako je Mirko Korotaj iz redova HNS-a za načelnika biran od strane sugrađana na svim izborima u kontinuitetu od 2001. godine, a u mandatu 1997. do 2001. godina dvije je godine obnašao dužnost načelnika, što čini ukupno impresivnih 23 godine na čelu Cestice i zasigurno svrstava u sam vrh po stažu na čelu jedne općine u Republici Hrvatskoj.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Potrošila 17.500 eura na muškarca kojeg je upoznala na društvenim mrežama

  Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu 58-godišnjakinje da je prevarena od strane nepoznate osobe. Ona je prema prijavi, početkom ove godine putem jedne društvene mreže „upoznala“ muškarca koji joj se predstavio kao američki vojnik koji je trenutno na misiji u Siriji. Navedeni ju je uvjerio da želi doći u Hrvatsku zbog zajedničke ljubavne veze i zatražio je da mu uplati novac kako bi joj poslao pakete pomoći, dok […]

  today09/06/2021 125