play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na 14. Tjednu smijeha više od 60 komedija, ulaznice od danas u prodaji

„Dame biraju“, „Stambeno pitanje“, Dobar večer, došao sam po vašu kćer“, „Debela“, „Realisti“, „Beba „Tvorničke postavke“, „Fešta“, „Seks i glad“, „Šund naš svagdašnji“, „4 poze, sretan svršetak“, „Krtice“, „Grimix“ i „Dimnjačar“ – kazališne su komedije koje će biti izvedene na 14. Tjednu smijeha Kerekesh Teatra. Bogat program sa 60 predstava koje će igrati u 10 dana, od 3. do 12. ožujka, predstavljen je danas u Varaždinu. „Dopustite nam da vas nasmijemo!“ poručili su tom prigodom Jan i Ljubomir Kerekeš. Na Festivalu će se dodijeliti nagrada “Najjači smehek” za predstavu s najviše reakcija publike, a uz sam Festival održat će se i 7. izložba karikaturista na temu “Smijeh bez granica”, gdje će publika glasanjem izabrati najbolje radove.

Uz Varaždin, 14. Tjedan smijeha održava se diljem Varaždinske županije, a točan raspored predstava bit će objavljen naknadno.

Podršku održavanju najposjećenijeg i najvećeg festivala u Hrvatskoj dali su zamjenica župana Silvija Zagorec, zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković i intendantica HNK u Varaždinu Senka Bulić.

Ulaznice su u prodaji od danas na blagajni HNK u Varaždinu koja radi od 10 do 12, te od 18 do 19 sati i 30 minuta, zatim na prodajnim mjestima u Suvenirnici Varaždin, Optici Ghetaldus i na Tisak Media kioscima, te putem interneta u sustavu Entrio.hr.

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  DVD Petrijanec održao 111. redovnu sjednicu Skupštine

  Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrijanec u subotu 5. veljače održalo je 111. redovnu sjednicu Skupštine koju je otvorio i vodio predsjednik društva Darjan Lukaček. Nakon izbora radnih tijela Skupštine tajnica Andrijana Kolarić podnijela je izvješće o radu društva dok je zapovjednik Valentino Jovan podnio izvješće zapovjednika iz kojeg valja istaknuti da je u protekloj godini bilo 15 požarnih i 3 tehničke intervencije na što je ukupno utrošeno 133 sata rada vatrogasaca. […]

  today07/02/2022 74

  0%