play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na 14. Tjednu smijeha više od 60 komedija, ulaznice od danas u prodaji

„Dame biraju“, „Stambeno pitanje“, Dobar večer, došao sam po vašu kćer“, „Debela“, „Realisti“, „Beba „Tvorničke postavke“, „Fešta“, „Seks i glad“, „Šund naš svagdašnji“, „4 poze, sretan svršetak“, „Krtice“, „Grimix“ i „Dimnjačar“ – kazališne su komedije koje će biti izvedene na 14. Tjednu smijeha Kerekesh Teatra. Bogat program sa 60 predstava koje će igrati u 10 dana, od 3. do 12. ožujka, predstavljen je danas u Varaždinu. „Dopustite nam da vas nasmijemo!“ poručili su tom prigodom Jan i Ljubomir Kerekeš. Na Festivalu će se dodijeliti nagrada “Najjači smehek” za predstavu s najviše reakcija publike, a uz sam Festival održat će se i 7. izložba karikaturista na temu “Smijeh bez granica”, gdje će publika glasanjem izabrati najbolje radove.

Uz Varaždin, 14. Tjedan smijeha održava se diljem Varaždinske županije, a točan raspored predstava bit će objavljen naknadno.

Podršku održavanju najposjećenijeg i najvećeg festivala u Hrvatskoj dali su zamjenica župana Silvija Zagorec, zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković i intendantica HNK u Varaždinu Senka Bulić.

Ulaznice su u prodaji od danas na blagajni HNK u Varaždinu koja radi od 10 do 12, te od 18 do 19 sati i 30 minuta, zatim na prodajnim mjestima u Suvenirnici Varaždin, Optici Ghetaldus i na Tisak Media kioscima, te putem interneta u sustavu Entrio.hr.

 

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Kolona sjećanja na žrtvu Vukovara u Varaždinu

  U Vukovarskoj ulici u Varaždinu, formiranjem i tihom, dostojanstvenom hodnjom kolone sjećanja, paljenjem svijeća i molitvom u petak, 18. studenoga 2022. obilježen je Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Uz brojne građane u ime Grada Varaždina svijeću je u Vukovarskoj ulici upalila Gordana Marsenić, potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina, a u ime Varaždinske županije župan Anđelko Stričak. Dostojanstvenu svečanost „Kolonu Sjećanja na […]

  today19/11/2022 11

  0%