play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na 13. Tjednu smijeha smijalo se više od 13.360 posjetitelja

Završio je 13. Tjedan smijeha Kerekesh Teatra na kojem su izvedene 43 predstave u Varaždinu, Ivancu, Lepoglavi, Ludbregu (Hrastovsko) i Varaždinskim Toplicama te u općinama: Cestica, Gornji Kneginec, Vinica, Sveti Ilija, Bednja, Sračinec, Petrijanec, Ljubešćica, Vidovec, Klenovnik i Maruševec, te u Općini Strahoninec u Međimurju.

 

U deset dana festivalske je predstave pogledao 13.361 posjetitelj pa “Tjedan smijeha” i dalje nosi titulu najvećeg i najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj. U sklopu festivala obilježeno je 30 godina izvođenja najizvođenija i najdugovječnije hrvatske predstave Dimnjačar. Ljubomir Kerekeš u 30 godina obukao je kostim dimnjačara više od 1.320 puta.

Festival je zatvorila premijera prvog stand up-a Kerekesh Teatra „Dobra večer, došao samo po vašu kćer“.

U sklopu 13. Tjedna smijeha održana je i 6. međunarodna izložba karikaturista pod nazivom „Smijeh uz potvrdu“ te su nagrađene i najbolje karikature po ocjeni publike. Nagradu za najbolju portretnu karikaturu dobio je Damir Novak, dok je nagrada za najbolju ”geg” karikaturu pripala Dragutinu Kovačeviću Dadi. Nagrada publike ”Najjači smehek”, koja se dodjeljuje treću godinu za redom, pripala je Dragutinu Marinkoviću Maci, odnosno predstavi ”Kakva ti je žena, takav ti je život”.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Završio je prebogat program Dana Miholja u Sračincu

    Proteklih je osam dana općina Sračinec živjela u ritmu Dana Miholja, tradicionalne proslave blagdana sv. Mihaela Arkanđela, nebeskog zaštitnika župe i općine, koji se slavi 29. rujna. Iza žitelja općine i njihovih mnogobrojnih gostiju prebogat je program, koji je kulminirao proteklog vikenda. U petak, na sam Dan Općine, održana je Sveta misa u župnoj crkvi, a kroz dan nisu održane druge manifestacije. Na sam blagdan treba biti u krugu […]

  today02/10/2023 2

  0%