play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na 13. Tjednu smijeha smijalo se više od 13.360 posjetitelja

Završio je 13. Tjedan smijeha Kerekesh Teatra na kojem su izvedene 43 predstave u Varaždinu, Ivancu, Lepoglavi, Ludbregu (Hrastovsko) i Varaždinskim Toplicama te u općinama: Cestica, Gornji Kneginec, Vinica, Sveti Ilija, Bednja, Sračinec, Petrijanec, Ljubešćica, Vidovec, Klenovnik i Maruševec, te u Općini Strahoninec u Međimurju.

 

U deset dana festivalske je predstave pogledao 13.361 posjetitelj pa “Tjedan smijeha” i dalje nosi titulu najvećeg i najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj. U sklopu festivala obilježeno je 30 godina izvođenja najizvođenija i najdugovječnije hrvatske predstave Dimnjačar. Ljubomir Kerekeš u 30 godina obukao je kostim dimnjačara više od 1.320 puta.

Festival je zatvorila premijera prvog stand up-a Kerekesh Teatra „Dobra večer, došao samo po vašu kćer“.

U sklopu 13. Tjedna smijeha održana je i 6. međunarodna izložba karikaturista pod nazivom „Smijeh uz potvrdu“ te su nagrađene i najbolje karikature po ocjeni publike. Nagradu za najbolju portretnu karikaturu dobio je Damir Novak, dok je nagrada za najbolju ”geg” karikaturu pripala Dragutinu Kovačeviću Dadi. Nagrada publike ”Najjači smehek”, koja se dodjeljuje treću godinu za redom, pripala je Dragutinu Marinkoviću Maci, odnosno predstavi ”Kakva ti je žena, takav ti je život”.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U punom jeku radovi na sanaciji klizišta na području Bednje i Lepoglave

  Do ljeta ove godine u Varaždinskoj županiji bit će sanirano čak 28 klizišta koja ugrožavaju sigurnost prometa na lokalnim i županijskim cestama. Riječ je o klizištima koja su se na prometnicama aktivirala nakon potresa, a koje će Županijska uprava za ceste Varaždinske županije sanirati bespovratnim sredstvima iz Fonda solidarnosti Europske unije. Ukupno će biti uloženo 4,7 milijuna eura, a ugovor o financiranju ŽUC je potpisao s Ministarstvom mora, prometa i […]

  today24/03/2023 4

  0%