play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

MRK Vidovec niže pobjede u pripremnom periodu

Rukometaši MRK Vidovec nastavljaju s odličnim igrama u pripremnom periodu.

U Dugom Selu s rezultatom 35 : 31, Vidovčanci su ostvarili pobjedu nad istoimenim prvoligašem. Odlična utakmica odigrana je i u Vidovcu s ekipom Čakovca koja je jedan od kandidata za najviši plasman, a vodi je trener Vladimir Canjuga. Vidovec je pobijedio s rezultatom 28 : 25. Treća utakmica odigrana je u Zagrebu s prvoligašem Metalcem koji je u posljednjoj sekundi izjednačio rezultat na 30 : 30 i tako spriječio da MRK Vidovec ostvari neprekinuti niz pobjeda u svim dosadašnjim pripremnim utakmicama.

Pred MRK Vidovec su još dvije utakmice, s prvoligašem Maksimir Pastelom i uzvrat u Čakovcu, ali Vidovčanci su optimistični i vjeruju da mogu pobijediti.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Sastanak s Fondom za zaštitu okoliša – gradonačelnik predao zahtjev za sufinanciranje odlagališta u Brezju

  Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u srijedu su u Gradskoj vijećnici održali radni sastanak s direktorom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sinišom Kukićem. Nakon radnog dijela sastanka na kojem se razgovaralo o problematici sanacije baliranog otpada, aktualnim projektima koji se provode u Gradu Varaždinu kao i o onim na koje je Grad već aplicirao ili će tek aplicirati u budućem razdoblju, […]

  today28/04/2022 88

  0%