play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Modernizaciji javne rasvjete u Općini Petrijanec

Načelnik Općine Petrijanec, Željko Posavec, i direktorica tvrtke ELDA PROJECT Ljerka Eldas, danas su potpisali ugovor za četvrtu fazu modernizacije javne rasvjete u općini Petrijanec čija je vrijednost 81.197,81 eura.

Ovaj ključni korak predstavlja nastavak sveobuhvatnog projekta rekonstrukcije sustava javne rasvjete u Općini Petrijanec, čime će se primjenom mjera energetske učinkovitosti i zaštite od svjetlosnog onečišćenja znatno unaprijediti infrastrukturni standardi ovog područja.

Projekt obuhvaća zamjenu dotrajalih svjetiljki s ekološki i energetski usklađenim svjetiljkama, što će osigurati sukladnost s važećim zakonskim regulativama. Ukupno će se zamijeniti 187 svjetiljki, koje će uz do sad postavljenih 582 ekološki i ekonomski prihvatljivih rasvjetnih tijela na području općine činiti značajno povećanje komunalnog standarda.

Načelnik Posavec naglasio je kako će ovaj projekt rezultirati potpunim pokrivanjem svih naselja LED rasvjetom te dodao: – Svaki betonski stup dobit će svoje rasvjetno tijelo, što će zasigurno povećati sigurnost u prometu za sve sudionike.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Grad Varaždin poziva mlade da prijave svoje projekte u vrijednosti do 20 000 kuna

  Imaš između 15 i 30 godina i mnoštvo sjajnih ideja za mlade ili barem jednu? Više tisuća kuna za tebe predstavlja velik trošak i to te sprječava u realizaciji tvoga idejnog projekta? U tom slučaju čitaj dalje i saznaj kako svoju ideju možeš pretočiti u djelo! S ciljem većeg uključivanja mladih u procese odlučivanja, Grad Varaždin uveo je participativni proračun za mlade. Što to točno znači? Mladi će sami moći […]

  today19/04/2022 92

  0%