play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mladi HNS-a uputili apel: Pomozite raseljenim osobama iz Ukrajine!

Na inicijativu Mladih HNS-a u utorak je Gradskom društvu Crvenog križa Varaždin predana donacija za pomoć raseljenim osobama iz Ukrajine koje su sigurnost pred strahotama rata izazvanog ruskom agresijom potražile u Hrvatskoj.

Predsjednica Mladih HNS-a Varaždina Dora Jurak pozvala je građane da pomognu donacijama prehrambenih i higijenskih proizvoda te artikala za djecu. „Svatko od nas može pomoći nekom tko je u potrebi, a u posljednjih gotovo dva mjeseca svjedočimo ogromnom broju ponajprije žena i djece koji su morali napustiti svoje domove u Ukrajini. Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce primivši ih ovdje. Kako bi im bilo što lakše, možemo pomoći i malom donacijom.” – poručila je Jurak.

Akciju su podržale Županijska i Gradska organizacija HNS-a te su predsjednici Krunoslav Lukačić i Igor Klopotan s Dorom Jurak predali donaciju varaždinskom Crvenom križu.

Informacije o tome što je sve potrebno i kako predati donaciju možete pronaći na internetskoj stranici Hrvatskog Crvenog križa.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  POS naselje i Banfica dobit će podzemne spremnike za odlaganje otpada

  Uz zgrade u POS-naselju uz Jalkovečku ulici te na Banfici nastavljeni su radovi na postavljanju podzemnih spremnika za selektivno odlaganje otpada. Spremnici su već postavljeni i u Harambašićevoj ulici. Kako se obavljaju radovi U Ludbreškoj i Ulici Ruđera Bošđkovića te u POS-u danas je provjerio gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok sa pročelnikom Robertom Krajcerom. Varaždin je prvi grad koji je u Hrvatskoj krenuo s postavljanjem takvih spremnika. Sredstva su […]

  today28/05/2021 125

  0%