play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mladi HNS-a uputili apel: Pomozite raseljenim osobama iz Ukrajine!

Na inicijativu Mladih HNS-a u utorak je Gradskom društvu Crvenog križa Varaždin predana donacija za pomoć raseljenim osobama iz Ukrajine koje su sigurnost pred strahotama rata izazvanog ruskom agresijom potražile u Hrvatskoj.

Predsjednica Mladih HNS-a Varaždina Dora Jurak pozvala je građane da pomognu donacijama prehrambenih i higijenskih proizvoda te artikala za djecu. „Svatko od nas može pomoći nekom tko je u potrebi, a u posljednjih gotovo dva mjeseca svjedočimo ogromnom broju ponajprije žena i djece koji su morali napustiti svoje domove u Ukrajini. Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce primivši ih ovdje. Kako bi im bilo što lakše, možemo pomoći i malom donacijom.” – poručila je Jurak.

Akciju su podržale Županijska i Gradska organizacija HNS-a te su predsjednici Krunoslav Lukačić i Igor Klopotan s Dorom Jurak predali donaciju varaždinskom Crvenom križu.

Informacije o tome što je sve potrebno i kako predati donaciju možete pronaći na internetskoj stranici Hrvatskog Crvenog križa.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Pozivaju se mještani Općine Klenovnik da prijave štetu od mraza

  Pozivaju se svi mještani Općine Klenovnik na čijim je poljoprivrednim kulturama nastala šteta uslijed niskih temperatura i snijega koji su zabilježeni na području Općine Klenovnik od dana 07. travnja 2021. godine, da se jave u Općinu Klenovnik radi prijave nastale štete. Poznato je da je u prethodnom tjednu došlo do pojave mraza na području cijele Varaždinske županije, pa tako i na području Općine Klenovnik, stoga se pozivaju mještani Općine da […]

  today13/04/2021 102

  0%