play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mladež HDZ-a predala vrijednu donaciju Udruzi za zaštitu životinja “SPAS”

Mladež HDZ-a Varaždinske županije tradicionalno provodi hvalevrijednu akciju doniranja hrane, deka, konzervi i ostalih potrepština koju su u petak predali Udruzi za zaštitu životinja “SPAS” koja brine o petstotinjak životinja.

Predvođeni predsjednikom mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tinom Jurakom te predsjednikom mladeži HDZ-a Grada Varaždina Juricom Pajtakom, uz Odbor za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije na čelu s predsjednikom Ivanom Salopekom, obradovali su četveronožne ljubimce u ove hladne zimske dane.

Tin Jurak, koji je ujedno i najmlađi županijski vijećnik istaknuo je kako je ovo blagdansko vrijeme darivanja prilika da se sjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija među kojima je svakako i varaždinski azil. „Bez puno razmišljanja svi članovi bespogovorno su se složili oko ovo akcije te smo našu donaciju sakupili u rekordnom roku. Nadamo se da ćemo ovim primjerom potaknuti Varaždinke i Varaždince da i oni doniraju ako su u prilici, jer ako izdvojimo za jednu vreću hrane mi nećemo ostati gladni, a nahranit ćemo nekoliko životinja koje će nam biti zahvalne, a to nema cijenu” – izjavio je Jurak prilikom predaje donacije zahvalivši svim članicama i članovima na odazivu ovoj akciji.

Jurica Pajtak i sam je udomio pse iz Udruge za zaštitu životinje “SPAS”, a svojim primjerom želi potaknuti i druge da razmisle o udomljavanju. „Zahvaljujem volonterkama i volonterima te radnicima na njihovom nesebičnom radu i brizi za štićenike Udruge, a Mladež HDZ-a će im uvijek biti na raspolaganju za bilo kakvu pomoć” – istaknuo je Pajtak.

Ivan Salopek složio se kako je za ovakve akcije zaslužna odlična suradnja i koordinacija članica i članova Mladeži. „Uvijek se rado odazivamo kada je potrebno pomoći i posebno smo sretni što smo imali prilike razveseliti ljubimce u azilu, a slične akcije nastavljamo provoditi i dalje” – rekao je Salopek izrazivši posebnu zahvalnost predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije Anđelku Stričaku na podršci svim aktivnostima koje Mladež HDZ-a provodi.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U suradnji sa Županijom organizirano cijepljenje studenata

  U dvorani Gospodarske škole u Varaždinu organizirano je cijepljenje studenata, a odaziv je bio iznad očekivanja zahvaljujući zajedničkoj inicijativi Sveučilišnog studentskog zbora i Varaždinske županije. Naime, još prošli tjedan održani je sastanak kojem su prisustvovali župan Anđelko Stričak, njegova zamjenica Silvija Zagorec, ujedno i načelnica Stožera civilne zaštite Varaždinske županije te Božo Kvesić, član predsjedništva Sveučilišnog studentskog zbora u Zagrebu, član studentskog Zbora na FOI-u, student 1. godine diplomskog studija […]

  today17/06/2021 29

  0%