play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mladen Blaško kreće u utrku za još jedan mandat

U jednoj od najmanjih općina u Varaždinskoj županiji danas se predstavio Mladen Blaško, HNS-ov kandidat za načelnika općine Klenovnik. Tu su još bili prisutni i Predrag Štromar, saborski zastupnik, Marijan Škvarić, v.d. predsjednika ŽO HNS Varaždinske županije, zamjenica načelnika Sanja Kolenko te kolege načelnici.

Kandidat HNS-a za župana Varaždinske županije Krunoslav Lukačić izrazio je zadovoljstvo što se Mladen Blaško odlučio za još jedan mandat te poručio: „Ovaj tjedan bili smo u najvećem gradu županije i najvećoj općini županije. Danas smo u jednoj od najmanjih općina, ali nama jednako ili čak više važnoj. Ovakva mjesta zaslužuju posebnu pažnju jer su to ruralni prostori za koje je HNS uvijek imao sluha. Na prvom mjestu nam je čovjek i jednake šanse za sve – u obrazovanju, zdravstvu i zapošljavanju. Ovdje u općini Klenovnik još jednom pokazujemo smjer kojim Hrvatska narodna stranka vidi svoju budućnost. To je mladost, energija i nova snaga – budući da smo kolega Blaško i ja istih godina. On kreće u kampanju za još jedan mandat na čelu općine nakon što je u prošle četiri godine ostvario sve projekte koje je obećao u predizbornom programu. To pokazuje i odgovornost prema svojim mještanima, prema općinskom proračunu i garancija je da će njegovim ponovnim izborom ostvariti i sve ono što planira u budućnosti.”

Saborski zastupnik Predrag Štromar podsjetio je na odličnu suradnju sa načelnikom u posljednje četiri godine te je istaknuo: „Ovdje u Klenovniku vidljiv je razvoj čitave općine i to prvenstveno zahvaljujući silnoj energiji, upornosti ali i sposobnosti načelnika Blaška. Uvijek je spreman sa gotovim projektima i zbog toga su bili podržani od strane države. U prošloj Vladi sam kao ministar pomagao čitavom kraju, a to ću sigurno činiti i dalje kao saborski zastupnik. Ono što ćemo u narednom razdoblju sigurno realizirati je besplatni vrtić za svu djecu, početkom iduće godine.”

Mladen Blaško podsjetio je na realizirane projekte te je istaknuo najvažnije točke iz svojeg programa: „Prije četiri godine krenuli smo vrlo ambiciozno i vjerujem da su mnogi sumnjali u naš uspjeh. Ali danas moram ovdje sa zadovoljstvom naglasiti da smo zacrtane planove ispunili u potpunosti. To je ujedno garancija da se sve ono što planiramo u narednom mandatu može realizirati. Najviše sam ponosan na naš dječji vrtić, jedan veliki kapitalni projekt koji čini temelj za ostanak mladih u ovom kraju. Specifičnosti ovog kraja poseban su izazov u izgradnji komunalne infrastrukture kao što je vodovod, ceste i javna rasvjeta, ali i tu smo uložili velika sredstva kako bi poboljšali standard naših mještana. „U čitavoj ovoj izgradnji nismo zaboravili na čovjeka i to se konkretno vidi kroz pomaganje udrugama, vatrogascima, ali i brigom za starije kao i za studente. Jedina smo općina koja je provela projekt „Zaželi“ tri puta, u pripremi je i četvrti. Kroz razne poticaje ulagali smo i u poljoprivredu i poduzetništvo, a moj je plan da u budućnosti to bude još snažnija podrška. „Za sljedeći mandat imamo velike planove, a istaknut ću one za koje mislim da su najbitniji. To je zasigurno uređenje trga i dogradnja općinske zgrade, za što već imamo spremnu dokumentaciju. Uvođenje širokopojasnog interneta biti će dodatni zamah razvoju gospodarstva i otvaranju novih radnih mjesta. Zato pozivam sve mještane općine Klenovnik da nam se pridruže u stvaranju još bolje općine, načelnik sam koji živi u općini i za općinu i dokazali smo da znamo i možemo.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
  08:14ROĐENA SAM DA TE VOLIM - BARLOVIĆ ĐURĐICA
  08:10OVE NOĆI JEDNA ŽENA - DRAGOVIĆ DORIS
  08:06NEMA TE TU - JOLE
  08:02PRODANE DUŠE - GRUPA BANANA & ALEN NIŽETIĆ
  07:57NE MOGU TI REĆI ZBOGOM - GAZDE
 • Varaždin

  U Varaždinu kreću nove investicije u informatičku industriju

  Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok potpisao je ugovor s tvrtkom NTH MOBILE d.o.o. kojim je prodano gradsko zemljište u Hallerovoj aleji površine 3000 m2. Time je Grad Varaždin postao bogatiji za 3 milijuna 397 tisuća kuna, kolika je kupoprodajna cijena zemljišta. Ovaj potpis ugovora za već petu veću investiciju na gradskom zemljištu, rezultat je uspješne suradnje Grada Varaždina s investitorima. Riječ je o tvrtki koja duže vrijeme posluje u Varaždinu, zapošljava […]

  today12/04/2021 35