play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Miroslav Šincek – naš poznati Varaždinac, estradni menadžer i glazbeni producent, uspješno plovi glazbenim vodama

Često u programu našeg radija najavljujemo koncerte koji se održavaju na ovom našem području, pa tako imate priliku saznati koji će poznati hrvatski ili regionalni estradnjak gdje nastupiti.

Kako se bliži kraj godine tako ima i sve više raznih koncerata i događanja. Prošlog vikenda je tako u dvorani Mesap u Nedelišću pjevala Lepa Brena, te je rasprodala čak 2 koncerta. Brojni fanovi iz cijele sjeverozapadne Hrvatske pa i šire stigli su na Mesap kako bi pjevali zajedno sa Brenom njene stare i nove hitove.

No da bi takav uspješan i dobro posjećen koncert bio održan, potrebni su dani i dani priprema prije samog eventa. Upravo o tome brine se naš poznati varaždinac, estradni menadžer i producent Miroslav Šincek, koji stoji iza brojnih koncerata koji su održani na ovom našem području, bez obzira radi li se o dvoranama, šatorima ili pak obilježavaju dana općina i gradova.

Miroslav Šincek je dugi niz godina prisutan u tom estradnom poslu te je tako surađivao sa svim imenima hrvatske i regionalne glazbene scene : Jole, Petar Grašo, Neda Ukraden, Dražen Zečić, Mišo Kovač, Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, grupa Vigor, Lepa Brena, Željko Samardžić…te mnogim drugim izvođačima a isto tako je zaslužan da mediji, uključujući i naš radio, uvijek dobivaju ekskluzivu po pitanju interviewa i izjava poznatih estradnjaka.

 

Do kraja godine očekuje nas još nekoliko odličnih koncerata a više o tome poslušajte na 104,9 MHz.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Novoj Vesi Petrijanečkoj uskoro će niknuti nove stambene zone

  U Novoj Vesi Petrijanečkoj uskoro će niknuti nove stambene zone. Naime, u utorak je održana javna rasprava o prijedlogu urbanističkog plana uređenja sjeveroistočnog dijela naselja te područja južno od Ulice Rade Končara koja će omogućiti 60-ak novih gradilišta u stambenoj zoni i druge sadržaje. Načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec pojasnio je kako su prema novom prostornom planu kojeg su usvojili prošle godine predviđene dvije velike stambene zone mješovito pretežito stambene […]

  today21/09/2022 28

  0%