play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mile Kekin na rođendan objavljuje live singl „Samo za taj osjećaj“ i započinje turneju u Rogozu

Na svoj 53. rođendan kantautor, ali i vrsni pripovjedač, Mile Kekin objavljuje prvi live spot za moderni rock klasik „Samo za taj osjećaj“, snimljen na koncertu u Vintage Industrial Baru krajem 2023. godine.

Uvertira je to u „Soundtrack za život – Live At Vintage“, koncertni  album i istoimenu turneju. Album će biti objavljen 30. siječnja na svim streaming servisima, ali i kao koncertni nastup na YouTubeu.

Aktualni Kekinov album „Nježno đonom“ predstavljen s novim bendom na koncertu u Vintageu naveliko hvali publika i kritika koja ga je uvrstila u 10 najboljih nacionalnih izdanja 2023., a sam ističe koncert kao jedan od najboljih u karijeri od 36 godina.

Fenomenalnom svirkom u krcatom Vintageu, Mile je s bendom publici dao i zadnji atom snage i tu se večer sve savršeno uklopilo i poklopilo, a kakav je to bio osjećaj, pogledajte u spotu za pjesmu „Samo za taj osjećaj“ – Live at Vintage.

Samo za taj osjećaj“ je pjesma koja je nastala prije više od dvadeset godina i nalazi se na kultnom albumu Hladnog piva „Šamar“, a Mile se poetski prisjeća nastanka pjesme: „Bilo je to prije više od dvadeset godina kad sam se jednog jutra probudio star k’o Biblija. Danas se naravno pitam, koji mi je bio vrag ?
Kako to obično biva kod mene, odmah sam  krenuo  pisati pjesmu o tom osjećaju, kad sam još bio mlad,  čupav i bezbrižan. Trebao mi tada netko reći da ne budem patetičan. Srećom nije jer inače nikad ne bih napisao ‘Samo za taj osjećaj’. Kako je to pjesma o – da oprostite  godinama, a kako danas baš punim još jednu, odlučio sam da mi bude prvi singl koji najavljuje koncertni album ‘Live at Vintage’.“

Turneju započinje nastupom na Sceni Rogoz HNK u Varaždinu – koncert je rasprodan – a prije koncert Mile je bio gost u našem programu.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinskim Toplicama se pripremaju za prijavu na natječaj Energija i klimatske promjene

    Delegacija Grada Varaždinskih Toplica u Energetskom institutu Hrvoje Požar u Zagrebu predstavila je svoje ideje za projekte čiji je cilj geotermalni razvoj grada.   Tom su prilikom dobili informacije potrebne za pripremu dokumentacije za najavljene pozive koji će biti raspisani u sklopu provedbe programa Energija i klimatske promjene, ukupne vrijednosti 20 milijuna eura. Riječ je o programu u okviru financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora za razdoblje od 2014. – […]

  today20/03/2021 70

  0%