play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Megatonci poveli slušatelje na more!

Njivice, poznato turističko naselje na otoku Krku, bilo je ciljno odredište za slušatelje koje je Radio Megaton nagradio jednodnevnim kupanjem. Još prije šest godina je inicirana provedba ideje da se na more povede i na taj način razveseli slušateljstvo, a budući da dvije godine zbog koronavirusa, putovanja u ovom obliku i u organizaciji Megatona nisu bila realizirana, slušatelji su s velikim nestrpljenjem dočekali priliku. Iako je zainteresiranost bila puno veća nego prethodnih godina, put Njivica je krenulo pedesetak putnika/slušatelja koji dosad nikad nisu putovali s Megatonom. Zahvaljujući pokroviteljstvu tvrtke „Roto dinamic“ i sponzorstvu „Optike Mibo“, cjelodnevno uživanje u moru i popratnim sadržajima slušateljima je ostalo u lijepom sjećanju. Putu je prethodila nagradna igra tijekom koje su se uz malo sreće u programu Radija Megaton mogle osvojiti autobusne karte. Dobili su ih slušatelji iz različitih dijelova Varaždinske županije i to iz: Jalkovca, Donjeg i Gornjeg Ladanja, Nedeljanca, Jakopovca, Remetinca, Sračinca, Lepoglave, Tuhovca, Kućana, Varaždina, Cargovca, Gojanca, Majerja, Donjeg Kneginca, Trnovca, Virja Križovljanskog, Cestice, Zamlače i Seketina. Uz sponzorske poklon pakete „Roto dinamica“, u udobnom i klimatiziranom autobusu, u rano subotnje jutro doputovalo se do Njivica, gdje su slušatelji mogli uživati u kupanju i druženju koje je završilo sretnim povratkom u Varaždin u večernjim satima.  „Za ponoviti!“ – poručili su slušatelji.

Radio Megaton nastavlja nagrađivati slušatelje i u narednim ljetnim tjednima i to u okviru nagradne igre pod nazivom “Megaton navigator”. Na odabranim lokacijama u Varaždinskoj županiji radijska ekipa postavlja/skriva omotnice s nagradnim KOD-om koje slušatelji trebaju pronaći, a što im osigurava osvajanje vrijedne nagrade. Svaki tjedan na red dolazi nova lokacija, novi KOD i nova nagrada s tim da se u eteru Radija Megaton slušateljima kroz nekoliko termina dnevno otkrivaju nove informacije čime ih se navigira prema tajnoj lokaciji odnosno nagradi. Nagradna igra „Megaton navigator“ traje sve do 30. srpnja.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Mimohodom maturanata i izborom najbolje odore počinje Maturantika

  Za 1.775 maturanata iz Varaždinske županije počinje Maturantika.   Tradicionalna manifestacija bit će otvorena mimohodom maturanata svih varaždinskih srednjih škola, koji će u srijedu u 13 sati krenuti iz Parka mladih i ići Hallerovom alejom, Ulicom Vatroslava Lisinskog, Trgom Miljenka Stančića, Bakačevom ulicom, Gajevom ulicom i Trgom kralja Tomislava do Franjevačkog trga.   Ispred Županijske palače će biti predstavljen svaki razred, što će s balkona promatrati žiri koji će birati […]

  today22/05/2024 3

  0%