play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Megatonci poveli slušatelje na more!

Njivice, poznato turističko naselje na otoku Krku, bilo je ciljno odredište za slušatelje koje je Radio Megaton nagradio jednodnevnim kupanjem. Još prije šest godina je inicirana provedba ideje da se na more povede i na taj način razveseli slušateljstvo, a budući da dvije godine zbog koronavirusa, putovanja u ovom obliku i u organizaciji Megatona nisu bila realizirana, slušatelji su s velikim nestrpljenjem dočekali priliku. Iako je zainteresiranost bila puno veća nego prethodnih godina, put Njivica je krenulo pedesetak putnika/slušatelja koji dosad nikad nisu putovali s Megatonom. Zahvaljujući pokroviteljstvu tvrtke „Roto dinamic“ i sponzorstvu „Optike Mibo“, cjelodnevno uživanje u moru i popratnim sadržajima slušateljima je ostalo u lijepom sjećanju. Putu je prethodila nagradna igra tijekom koje su se uz malo sreće u programu Radija Megaton mogle osvojiti autobusne karte. Dobili su ih slušatelji iz različitih dijelova Varaždinske županije i to iz: Jalkovca, Donjeg i Gornjeg Ladanja, Nedeljanca, Jakopovca, Remetinca, Sračinca, Lepoglave, Tuhovca, Kućana, Varaždina, Cargovca, Gojanca, Majerja, Donjeg Kneginca, Trnovca, Virja Križovljanskog, Cestice, Zamlače i Seketina. Uz sponzorske poklon pakete „Roto dinamica“, u udobnom i klimatiziranom autobusu, u rano subotnje jutro doputovalo se do Njivica, gdje su slušatelji mogli uživati u kupanju i druženju koje je završilo sretnim povratkom u Varaždin u večernjim satima.  „Za ponoviti!“ – poručili su slušatelji.

Radio Megaton nastavlja nagrađivati slušatelje i u narednim ljetnim tjednima i to u okviru nagradne igre pod nazivom “Megaton navigator”. Na odabranim lokacijama u Varaždinskoj županiji radijska ekipa postavlja/skriva omotnice s nagradnim KOD-om koje slušatelji trebaju pronaći, a što im osigurava osvajanje vrijedne nagrade. Svaki tjedan na red dolazi nova lokacija, novi KOD i nova nagrada s tim da se u eteru Radija Megaton slušateljima kroz nekoliko termina dnevno otkrivaju nove informacije čime ih se navigira prema tajnoj lokaciji odnosno nagradi. Nagradna igra „Megaton navigator“ traje sve do 30. srpnja.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 5

  0%