play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Massimo – Putujemo i kad stojimo

Prošla je gotovo godina dana od kada Massimov hit “Mali krug velikih ljudi” ne silazi s vrha svih domaćih top ljestvica i sam Massimo priznaje da mu je bilo izazovno pronaći nasljednika tako velike pjesme. Ipak, s ponosom možemo predstaviti novi singl jednog od naših ponajboljih muških vokala – pjesmu “Putujemo i kad stojimo”.
Pjesmu su napisali Ivan Dečak, Nenad Borgudan i Aljoša Šerić, a radi se o svojevrsnoj posveti potresom pogođenom Zagrebu, iako će se u prekrasnim stihovima prepoznati svi koji su utjehu od životnih nedaća pronašli u svom domu i svojim najmilijima. Pjesma će uskoro dobiti i svoje video izdanje za koje je odgovoran dugogodišnji Massimov suradnik – redatelj Radislav Jovanov – Gonzo.

Massima ovo ljeta očekuja ljetna turneja po obali, a prije toga, već 15. svibnja održati će live promociju ploče Vještina Boutique u zagrebačkoj Laubi. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Klenovnik financira rad udruga

  Načelnik Općine Klenovnik Mladen Blaško objavio je Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Općine u 2022. godine. Poziv se odnosi na sljedeća područja: kultura i umjetnost, humanitarna i socijalna djelatnost, djeca i mladi, te ostali programi. Sredstva za provedbu ovog Poziva osigurana su u proračunu Općine Klenovnik za ovu godinu u iznosu od 145 tisuća kuna. Najniži iznos […]

  today25/02/2022 12