play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Massimo – Putujemo i kad stojimo

Prošla je gotovo godina dana od kada Massimov hit “Mali krug velikih ljudi” ne silazi s vrha svih domaćih top ljestvica i sam Massimo priznaje da mu je bilo izazovno pronaći nasljednika tako velike pjesme. Ipak, s ponosom možemo predstaviti novi singl jednog od naših ponajboljih muških vokala – pjesmu “Putujemo i kad stojimo”.
Pjesmu su napisali Ivan Dečak, Nenad Borgudan i Aljoša Šerić, a radi se o svojevrsnoj posveti potresom pogođenom Zagrebu, iako će se u prekrasnim stihovima prepoznati svi koji su utjehu od životnih nedaća pronašli u svom domu i svojim najmilijima. Pjesma će uskoro dobiti i svoje video izdanje za koje je odgovoran dugogodišnji Massimov suradnik – redatelj Radislav Jovanov – Gonzo.

Massima ovo ljeta očekuja ljetna turneja po obali, a prije toga, već 15. svibnja održati će live promociju ploče Vještina Boutique u zagrebačkoj Laubi. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Uz Međunarodni dan primalja: Primaljstvo nije samo zanimanje, to je poziv!

  Svibanj je za svaku primalju prožet posebnim duhom primaljstva. Naime, 5. svibnja obilježava se Međunarodni dan primalja, zaštitnica i zagovornica prirodnog porođaja koje pružaju kvalitetnu primaljsku skrb na svim razinama. Međunarodni je dan primalja tradicionalno obilježen i u Općoj bolnici Varaždin čije je rodilište u petak otvorilo vrata trudnicama i njihovim pratiteljima, kako bi se upoznali s radom rodilišta i primalja, a imali su priliku posjetiti i rađaonu. Naime, ovim […]

  today06/05/2023 65

  0%