play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Manje od tri tjedna do 29. Joma Varaždinskog polumaratona

Jeftinije prijave za 29. Joma Varaždinski polumaraton (21,1km) i Hervis utrku građana (4,8km) traju do 4. rujna, dok se za utrke djece na 500 i 1000 metara, kao i prethodnih godina, startnina ne plaća.

Međunarodna cestovna atletska utrka održati će se u nedjelju, 17. rujna, sa startom i ciljem na Kapucinskom trgu, od 10.30 sati.

Tradicionalni Varaždinski polumaraton ujedno će biti ekipno i pojedinačno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, stoga trkači imaju priliku trčati uz najbolje hrvatske polumaratonce i polumaratonke, dok će se u sklopu Hervis utrke građana organizirati i 3. utrka vatrogasaca.

Organizator svih utrka je Trkački klub Marathon 95, uz pomoć Grada Varaždina, Zajednice sportskih udruga Grada Varaždin i ostalih sponzora.

Detaljne informacije, kao i obrazac za prijave, možete naći na web stranici organizatora: https://varazdinski-polumaraton.com/

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Održana završna konferencija projekta “Čitanje na kotačima”

  Zahvaljujući projektu "Čitanje na kotačima", kojeg provodi Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof u partnerstvu s Gradom Novim Marofom i Općinom Breznički Hum, a koji je prijavljen na Europski socijalni fond, knjige su postale dostupnije mještanima u izoliranijim dijelovima Novog Marofa i spomenute općine. Projekt je stigao do samog kraja i u potpunosti je opravdao sva očekivanja, istaknuto je na završnoj konferenciji za novinare održanoj u srijedu u prostorima novomarofskog […]

  today13/09/2023 34

  0%