play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Manje od tri tjedna do 29. Joma Varaždinskog polumaratona

Jeftinije prijave za 29. Joma Varaždinski polumaraton (21,1km) i Hervis utrku građana (4,8km) traju do 4. rujna, dok se za utrke djece na 500 i 1000 metara, kao i prethodnih godina, startnina ne plaća.

Međunarodna cestovna atletska utrka održati će se u nedjelju, 17. rujna, sa startom i ciljem na Kapucinskom trgu, od 10.30 sati.

Tradicionalni Varaždinski polumaraton ujedno će biti ekipno i pojedinačno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, stoga trkači imaju priliku trčati uz najbolje hrvatske polumaratonce i polumaratonke, dok će se u sklopu Hervis utrke građana organizirati i 3. utrka vatrogasaca.

Organizator svih utrka je Trkački klub Marathon 95, uz pomoć Grada Varaždina, Zajednice sportskih udruga Grada Varaždin i ostalih sponzora.

Detaljne informacije, kao i obrazac za prijave, možete naći na web stranici organizatora: https://varazdinski-polumaraton.com/

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Topličko Gradsko vijeće usvojilo mjere za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji

  Izvješće o radu u drugoj polovici prošle godine na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Varaždinskih Toplica podnijela je gradonačelnica Dragica Ratković. Istaknula je realizaciju brojnih projekata jer je upravo nastavak investicija jedan vid potpora gospodarstvu, koje je prošle i ove godine pretrpjelo brojne udarce. – Puno se radilo na projektima izgradnje i poboljšanja komunalne infrastrukture, s ciljem podizanja kvalitete života na području Grada. Nakon niza godina konačno je s realizacijom krenuo […]

  today14/04/2021 75

  0%