play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Lucija Pokos završila atletsku karijeru

Od aktivnog bavljenja atletikom oprostila se Lucija Pokos višestruka prvakinja i rekorderka Hrvatske u raznim disciplinama.

Lucija je klub predstavljala od 2003. godine, a osim vrhunskih rezultata, ona je u klub donijela ponos i osmijeh svojih kolega atletičara i onih koji će to tek postati. Sa završetkom itekako uspješne atletske karijere, Lucija je odlučila podučavati atletičare u Atletskom klubu Sloboda Varaždin. U 18 godina koje je provela baveći se atletikom, proglašena je najboljom mlađom seniorkom Hrvatske te najboljom sportašicom grada Varaždina.

Njezin rezultat od 23.53 sec na 200m drži treće mjesto na tablicama svih vremena, dok 11.64 na 100m stoji na 5. mjestu.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Dosta je bilo politikantstva, vrijeme je za odgovornost – poručuje HNS

  HNS Grada Varaždina poslao je priopćenje o rezultatima javnog mijenja za koju bi političku stranku glasali da se izbori održavaju danas. Građani Varaždina rekli su svoje – na izvanrednim izborima za Gradsko vijeće Grada Varaždina HNS je druga vodeća politička stranka za koju bi, pokazali su rezultati istraživanja jednog lokalnog medija, glasovalo 17,85 posto ispitanih građana. Iako varaždinski HNS posljednje 4 godine nije imao svog predstavnika u Gradskom vijeću, izvjesno […]

  today23/02/2023 47

  0%