play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Lucija Pokos završila atletsku karijeru

Od aktivnog bavljenja atletikom oprostila se Lucija Pokos višestruka prvakinja i rekorderka Hrvatske u raznim disciplinama.

Lucija je klub predstavljala od 2003. godine, a osim vrhunskih rezultata, ona je u klub donijela ponos i osmijeh svojih kolega atletičara i onih koji će to tek postati. Sa završetkom itekako uspješne atletske karijere, Lucija je odlučila podučavati atletičare u Atletskom klubu Sloboda Varaždin. U 18 godina koje je provela baveći se atletikom, proglašena je najboljom mlađom seniorkom Hrvatske te najboljom sportašicom grada Varaždina.

Njezin rezultat od 23.53 sec na 200m drži treće mjesto na tablicama svih vremena, dok 11.64 na 100m stoji na 5. mjestu.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Četvorica muškaraca kazneno prijavljena zbog droge, jedan završio u pritvoru

  Na temelju naloga Županijskog suda u Varaždinu, policijski službenici Službe kriminalističke policije PU varaždinske, uz potporu policijskih službenika Interventne jedinice policije PU međimurske, proveli su više pretraga domova i drugih prostora koje na širem području Grada Varaždina posjeduju i koriste hrvatski državljani, muškarci starosti 38, 33, 31 i 26 godina. Prilikom pretrage domova i drugih prostorija pronađeno je i privremeno oduzeto sveukupno 7.175 grama sasušene biljne materije zelene boje nalik […]

  today24/11/2022 35

  0%