play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Lucija Pokos završila atletsku karijeru

Od aktivnog bavljenja atletikom oprostila se Lucija Pokos višestruka prvakinja i rekorderka Hrvatske u raznim disciplinama.

Lucija je klub predstavljala od 2003. godine, a osim vrhunskih rezultata, ona je u klub donijela ponos i osmijeh svojih kolega atletičara i onih koji će to tek postati. Sa završetkom itekako uspješne atletske karijere, Lucija je odlučila podučavati atletičare u Atletskom klubu Sloboda Varaždin. U 18 godina koje je provela baveći se atletikom, proglašena je najboljom mlađom seniorkom Hrvatske te najboljom sportašicom grada Varaždina.

Njezin rezultat od 23.53 sec na 200m drži treće mjesto na tablicama svih vremena, dok 11.64 na 100m stoji na 5. mjestu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Čovjek – ključ uspjeha u turizmu

  Ključ uspjeha u svemu, a posebice u turizmu je čovjek. Kulturne, prirodne i gastronomske atrakcije temelj su privlačnosti destinacije, ali ono što destinaciju čini uspješnom, nisu samo njezine „vanjske“ ljepote već duh, atmosfera i emocije koje ona prenosi na goste i zbog čega joj se gosti vraćaju ili ju preporučuju svojim krugovima prijatelja i poznanika. Prvi i posljednji dojam o nekoj destinaciji ostavljaju ljudi i to ne samo turistički djelatnici […]

  today08/12/2021 21