play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Lucija Pokos završila atletsku karijeru

Od aktivnog bavljenja atletikom oprostila se Lucija Pokos višestruka prvakinja i rekorderka Hrvatske u raznim disciplinama.

Lucija je klub predstavljala od 2003. godine, a osim vrhunskih rezultata, ona je u klub donijela ponos i osmijeh svojih kolega atletičara i onih koji će to tek postati. Sa završetkom itekako uspješne atletske karijere, Lucija je odlučila podučavati atletičare u Atletskom klubu Sloboda Varaždin. U 18 godina koje je provela baveći se atletikom, proglašena je najboljom mlađom seniorkom Hrvatske te najboljom sportašicom grada Varaždina.

Njezin rezultat od 23.53 sec na 200m drži treće mjesto na tablicama svih vremena, dok 11.64 na 100m stoji na 5. mjestu.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Termalne vode i termalni turizam glavne teme međunarodnog stručnog skupa u Varaždinskim Toplicama

  Međunarodnim stručnim skupom „Termalna voda jučer, danas, sutra“, u Varaždinskim Toplicama u petak je započeo Aquafest, tradicionalna toplička manifestacija u organizaciji Turističke zajednice, Zavičajnog muzeja i Grada Varaždinskih Toplica. Svake se godine na stručnom skupu okupljaju stručnjaci koji se temom termalnih voda bave iz različitih aspekata, a ove je godine fokus stavljen na termalni turizam, o kojem su govorili stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva koji se bave termalnim vodama kroz […]

  today05/06/2023 5

  0%