play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ljubomiru Kerekešu dodijeljena nagrada na festivalu duodrame u Sjevernoj Makedoniji

Hit komedija Kerekesh Teatra „Beba“ protekli je vikend sudjelovala na 2. Internacionalnom festivalu duodrame „Branko Gorčev“ u Sjevernoj Makedoniji. Za nastup na festivalu, predstavu je odabrala selektorica festivala, glumica Mirjana Popovska Ristov, dok je o nagradama odlučivao stručni žiri glumaca u sljedećem sastavu: Robert Ristov, Vasil Zafirchev i Selpin Kerim.

Nagrada za najbolju mušku ulogu pripala je Ljubomiru Kerekešu, za ulogu soboslikara u predstavi “Beba”, “zbog neposredne glumačke ekspresije u građenju uloge i zbog vještog vladanja žanrom komedije”. Festival duodrame Branko Gorčev održao se u Sjevernoj Makedoniji, točnije gradu Negotino, od 10. do 13. svibnja 2023. godine.

 

Nakon Negotina, Kerekesh Teatar svoj je put nastavio prema Iloku. Ondje je, u nedjelju navečer, 14. svibnja 2023. godine, u Slovačkom domu, svečano otvoren 30. Festival glumca. Jubilarno izdanje festivala otvorila je predstava Kerekesh Teatra „Beba“ koja je jedna od 15 predstava u konkurenciji za ovogodišnje festivalske nagrade. Izbornik ovogodišnjeg festivala je glumac Zijad Gračić, a festival traje do 21. svibnja.

Za sve željne smijeha i veselja na domaćem terenu, predstava „Beba“ svoju će jubilarnu 50. izvedbu imati 9. lipnja na ljetnoj pozornici Arene Varaždin. Predstava će biti izvedena u sklopu manifestacije 9. Varaždinske kazališne večeri koje će se održati od 7. lipnja do 11. lipnja 2023. godine. Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio, u Varaždinu u Ghetaldus optici u Gajevoj i Optujskoj ulici, suvenirnici na Korzu, TisakMedia u Kukuljevićevoj ulici ili online.

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ponovno proradio mljekomat u Sračincu

  Nakon nekoliko mjeseci pauze, ponovno je proradio „mljekomat“, automat za kupnju svježeg mlijeka, u Sračincu. U samom centru mjesta, mještani općine Sračinec sada za 6 kuna po litri mogu kupiti svježe, neobrano mlijeko. „Interes je bio velik, pa smo ponovno postavili mljekomat u Sračincu. Imamo više domaćinstava koja žele ovakvo svježe mlijeko, a neki od njega proizvode i sir. Mlijeko isporučujemo s naše farme, bez ikakvih obrada. Jednostavno, nakon mužnje […]

  today28/01/2022 115

  0%