play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Kup Zelendvor 2022.”, međunarodno natjecanje u lovačkom trapu i parkuru Općine Petrijanec

U Zelendvoru, popularnom i poznatom lovištu na streljani održao se međunarodni kup u natjecanju u parkuru i lovačkom trapu. Zanimljivo ekipno ili pojedinačno natjecanje održalo se u dva dana. “Ekipe su sačinjavala tri strijelca, a pucala se jedna serija parkura i jedna serija lovačkog trapa. Šest najbolje plasiranih strijelaca ulazilo je u pojedinačno finale i pucalo seriju parkura. Nagradili smo 3 najbolje ekipe te šest najboljih strijelaca” pojasnio je Miljenko Kos iz Zelendvora.

Najbolja ekipa bila je „Slovenija”, iza nje „Trio M”, a treće je mjesto osvojila ekipa „Michele”. Kod pojedinaca prvo je mjesto pripalo Mariu Gentiću, drugi je bio Matej Špoljarec, treći Hlebaš Nejc, četvrti Ante Matak, peti Hlebaš Matjež, a šesti Kos Miljenko iz Zelendvora. Međunarodno natjecanje podržao je i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji je dodijelio nagrade najboljim pojedincima i ekipama. ” Gađanje pokretnih meta, znano nama laicima kao gađanje glinenih golubova, imamo za svrhu održavati dobru streljačku kondiciju svakog lovca u gađanju pokretnih meta čitavo vrijeme kroz godinu a posebno u vrijeme lovostaja. Zahvaljujem Zelendvoru na dobroj organizaciji posebno Zoranu Koširu i Miljenku Kosu te isto tako zahvaljujem svim ekipama koje su se prijavile na ovaj kup. Vjerujem da će ovo postati tradicija i da ćemo i iduće godine održati ovakvo natjecanje”  rekao je načelnik Posavec.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Župan Stričak primio državne prvakinje, rukometašice ŽRK Koka

  Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Koka starosti do 13 godina su prošli vikend u Poreču, na završnici 1. HRL U13, postale prvakinje Hrvatske. Ekipa sastavljena od 20 sjajnih mladih rukometašica je obranila naslov prvakinja Hrvatske pod vodstvom Maje Čop Andesilić, koja je proglašena najboljom trenericom. Na velikom uspjehu čestitao im je župan Anđelko Stričak koji je zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslavom Huđekom za […]

  today14/06/2024 5

  0%