play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Kup Zelendvor 2022.”, međunarodno natjecanje u lovačkom trapu i parkuru Općine Petrijanec

U Zelendvoru, popularnom i poznatom lovištu na streljani održao se međunarodni kup u natjecanju u parkuru i lovačkom trapu. Zanimljivo ekipno ili pojedinačno natjecanje održalo se u dva dana. “Ekipe su sačinjavala tri strijelca, a pucala se jedna serija parkura i jedna serija lovačkog trapa. Šest najbolje plasiranih strijelaca ulazilo je u pojedinačno finale i pucalo seriju parkura. Nagradili smo 3 najbolje ekipe te šest najboljih strijelaca” pojasnio je Miljenko Kos iz Zelendvora.

Najbolja ekipa bila je „Slovenija”, iza nje „Trio M”, a treće je mjesto osvojila ekipa „Michele”. Kod pojedinaca prvo je mjesto pripalo Mariu Gentiću, drugi je bio Matej Špoljarec, treći Hlebaš Nejc, četvrti Ante Matak, peti Hlebaš Matjež, a šesti Kos Miljenko iz Zelendvora. Međunarodno natjecanje podržao je i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji je dodijelio nagrade najboljim pojedincima i ekipama. ” Gađanje pokretnih meta, znano nama laicima kao gađanje glinenih golubova, imamo za svrhu održavati dobru streljačku kondiciju svakog lovca u gađanju pokretnih meta čitavo vrijeme kroz godinu a posebno u vrijeme lovostaja. Zahvaljujem Zelendvoru na dobroj organizaciji posebno Zoranu Koširu i Miljenku Kosu te isto tako zahvaljujem svim ekipama koje su se prijavile na ovaj kup. Vjerujem da će ovo postati tradicija i da ćemo i iduće godine održati ovakvo natjecanje”  rekao je načelnik Posavec.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Polaganjem vijenaca Obilježen Dan oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije

  Polaganjem vijenaca, prigodnim govorima te molitvom kod Križa zahvalnosti u Varaždinu obilježena je 32. godišnjica oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije. Obilježavanje su zajednički organizirali Grad Varaždin i Varaždinska županija u suradnji s Koordinacijom udruga branitelja, pa su tako  obilježavanju uz članove mnogih braniteljskih udruga, načelnike i gradonačelnike, županijske i gradske vijećnike te članove Kriznog stožera i tadašnjeg Izvršnog vijeća Općine Varaždin nazočili župan Anđelko Stričak, gradonačelnik Varaždina […]

  today22/09/2023 3

  0%