play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina

U četvrtak, 27. travnja 2023. godine s početkom u 16 sati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu održat će se konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina. Sukladno dnevnom redu, nakon otvaranja konstituirajuće sjednice i utvrđivanja kvoruma, slijedi izbor članova Mandatne komisije, izvješće Mandatne komisije i verifikacija mandata, te svečana prisega članova Gradskog vijeća. Nakon službenog dijela konstituirajuće sjednice, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković će zajedno s članovima Gradskog vijeća obići novouređeni Habdelićev trg.

 

Podsjećamo, Gradsko izborno povjerenstvo Grada Varaždina je 20. travnja utvrdilo i objavilo konačne rezultate izbora članova Gradskog vijeća Grada Varaždina provedenih 16. travnja 2023. godine.

 

Konstituirajuća sjednica prenosit će se uživo putem Varaždinske televizije, Youtube kanala i službene Facebook stranice Grada Varaždina.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najljepše okućnice imaju Bosiljka, Marija i Matija! Čestitamo!

  U etno kući KITEC u Domitrovcu podijeljena su priznanja i diplome sudionicima natječaja za izbor najljepšeg balkona ili okućnice u Općini Vidovec. Na natječaj je pristiglo 16 prijava što je, kako ističu iz Općine, najveći broj dosad zaprimljenih prijava. Nakon obavljenog terenskog pregleda prvo mjesto za najljepšu okućnicu osvojila je Bosiljka Poplatnik iz Tužna, drugo mjesto pripalo je Mariji Bergs iz Krkanca, dok je treće mjesto osvojio Matija Pozder iz […]

  today16/07/2021 272

  0%