play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina

U četvrtak, 27. travnja 2023. godine s početkom u 16 sati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu održat će se konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina. Sukladno dnevnom redu, nakon otvaranja konstituirajuće sjednice i utvrđivanja kvoruma, slijedi izbor članova Mandatne komisije, izvješće Mandatne komisije i verifikacija mandata, te svečana prisega članova Gradskog vijeća. Nakon službenog dijela konstituirajuće sjednice, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković će zajedno s članovima Gradskog vijeća obići novouređeni Habdelićev trg.

 

Podsjećamo, Gradsko izborno povjerenstvo Grada Varaždina je 20. travnja utvrdilo i objavilo konačne rezultate izbora članova Gradskog vijeća Grada Varaždina provedenih 16. travnja 2023. godine.

 

Konstituirajuća sjednica prenosit će se uživo putem Varaždinske televizije, Youtube kanala i službene Facebook stranice Grada Varaždina.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Grad Varaždinske Toplice ocijenjen najvišom ocjenom za proračunsku transparentnost

  Grad Varaždinske Toplice postigao je izvrsne rezultate u ocjenjivanju proračunske transparentnosti, dobivši najvišu ocjenu - 5. Ova ocjena potvrđuje da se Gradom transparentno upravlja i da su javni dokumenti dostupni građanima. Institut za javne financije objavio je rezultate ocjenjivanja transparentnosti svih 576 jedinica lokalne samouprave, a Grad Varaždinske Toplice se istaknuo kao primjer najbolje prakse. Cilj transparentnosti je osigurati maksimalnu informiranost građana o trošenju proračunskih sredstava i ulaganjima u komunalnu, […]

  today06/07/2023 10

  0%