play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Klik klub kreće s cjelogodišnjim aktivnostima

U lipnju ove godine očekuje nas osmo izdanje varaždinskog Kliker festivala – festivala pokreta i plesa, no Klik klub – platforma u sklopu Kliker festivala, djeluje tijekom cijele godine. I dok iščekujemo ljeto i nove festivalske programe za djecu i mlade, Klik klub priprema zanimljive aktivnosti svaki mjesec, a sve starta već 11. veljače radionicom za odgojitelje „UBACI PLES U DAN“.
Inače, Klik klub je platforma koja se, između ostalog, bavi organizacijom stručnih radionica, edukacija i programa namijenjenih odgojiteljima/icama, studentima/icama, učiteljima/icama, nastavnicima/icama predmetne nastave, voditeljima i voditeljicama plesnih skupina, ali i svima onima koji rade s djecom i mladima. Neke aktivnosti su krojene za pojedince, a neke i za ustanove iz kojih dolaze. Od 2023. godine, sudjelovanje u programima stručne edukacije KLIK KLUBA 2023. moguće je kroz članstvo u klubu, a godišnja članarina iznosi 30 eura.
Članstvom se ostvaruju sve pogodnosti Klik Kluba, od informiranja i besplatnog sudjelovanja na svim programima, umrežavanja i besplatnog odlaska na premijere, do dobivanja potvrde o sudjelovanju na radionicama, načinom sudjelovanja te vremena provedenoga na edukaciji. Svi zainteresirani za članstvo u Klik klubu pozivaju se da ispune obrazac dostupan na
https://klikerfestival.com/klik-klub i pridruže ovom vrijednom programu. Članstvo u Klik klubu omogućuje besplatno sudjelovanje u svim programima, ALI zbog ograničenog broja mjesta na radionicama, obavezna je prijava na svaki pojedinačni program.
Poveznica za Klik klub 2023. članstvo i prijavu na programe: https://forms.gle/DLnUsSmkQeVB5sM8A
Klik klub 2023 – program neformalnog obrazovanja u kulturi, podržala je Zaklada Kultura Nova.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Novoselec: “Ovo je trenutak koji smo dugo čekali!”

  Park Velika Graba, nazvan je po toponimu po kojem je taj dio sela oduvijek poznat, još otkako je ovuda tekao pritok rijeke Drave. Park je u subotu svečano otvorila ministrica poljoprivrede Marija Vučković. Park „Velika Graba“ u Sračincu je i službeno otvoren. Od ideje do realizacije je prošlo šest godina, ističe načelnik Božidar Novoselec ponosan što je ovo postao prostor koji rado posjećuju, rekreiraju se i opuštaju sve generacije iz […]

  today12/04/2021 421

  0%