play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Klik klub kreće s cjelogodišnjim aktivnostima

U lipnju ove godine očekuje nas osmo izdanje varaždinskog Kliker festivala – festivala pokreta i plesa, no Klik klub – platforma u sklopu Kliker festivala, djeluje tijekom cijele godine. I dok iščekujemo ljeto i nove festivalske programe za djecu i mlade, Klik klub priprema zanimljive aktivnosti svaki mjesec, a sve starta već 11. veljače radionicom za odgojitelje „UBACI PLES U DAN“.
Inače, Klik klub je platforma koja se, između ostalog, bavi organizacijom stručnih radionica, edukacija i programa namijenjenih odgojiteljima/icama, studentima/icama, učiteljima/icama, nastavnicima/icama predmetne nastave, voditeljima i voditeljicama plesnih skupina, ali i svima onima koji rade s djecom i mladima. Neke aktivnosti su krojene za pojedince, a neke i za ustanove iz kojih dolaze. Od 2023. godine, sudjelovanje u programima stručne edukacije KLIK KLUBA 2023. moguće je kroz članstvo u klubu, a godišnja članarina iznosi 30 eura.
Članstvom se ostvaruju sve pogodnosti Klik Kluba, od informiranja i besplatnog sudjelovanja na svim programima, umrežavanja i besplatnog odlaska na premijere, do dobivanja potvrde o sudjelovanju na radionicama, načinom sudjelovanja te vremena provedenoga na edukaciji. Svi zainteresirani za članstvo u Klik klubu pozivaju se da ispune obrazac dostupan na
https://klikerfestival.com/klik-klub i pridruže ovom vrijednom programu. Članstvo u Klik klubu omogućuje besplatno sudjelovanje u svim programima, ALI zbog ograničenog broja mjesta na radionicama, obavezna je prijava na svaki pojedinačni program.
Poveznica za Klik klub 2023. članstvo i prijavu na programe: https://forms.gle/DLnUsSmkQeVB5sM8A
Klik klub 2023 – program neformalnog obrazovanja u kulturi, podržala je Zaklada Kultura Nova.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Obrazovanje

  Grad Lepoglava dodijelio 33 stipendije

  I ove će godine studenti s područja Grada Lepoglave, koji su nakon provedenog javnog natječaja ostvarili pravo na gradske stipendije, studirati uz potporu Grada Lepoglave. Pravo na gradske stipendije za tekuću akademsku godinu ostvarilo je ukupno 33 studenata koji su s Gradom Lepoglavom 19. ožujka potpisali ugovore o stipendiranju. „Grad Lepoglava svoju budućnost temelji na mladim i obrazovanim ljudima, a upravo vi spadate u tu skupinu građana koja će svojim […]

  today21/03/2022 20

  0%