play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Klik klub kreće s cjelogodišnjim aktivnostima

U lipnju ove godine očekuje nas osmo izdanje varaždinskog Kliker festivala – festivala pokreta i plesa, no Klik klub – platforma u sklopu Kliker festivala, djeluje tijekom cijele godine. I dok iščekujemo ljeto i nove festivalske programe za djecu i mlade, Klik klub priprema zanimljive aktivnosti svaki mjesec, a sve starta već 11. veljače radionicom za odgojitelje „UBACI PLES U DAN“.
Inače, Klik klub je platforma koja se, između ostalog, bavi organizacijom stručnih radionica, edukacija i programa namijenjenih odgojiteljima/icama, studentima/icama, učiteljima/icama, nastavnicima/icama predmetne nastave, voditeljima i voditeljicama plesnih skupina, ali i svima onima koji rade s djecom i mladima. Neke aktivnosti su krojene za pojedince, a neke i za ustanove iz kojih dolaze. Od 2023. godine, sudjelovanje u programima stručne edukacije KLIK KLUBA 2023. moguće je kroz članstvo u klubu, a godišnja članarina iznosi 30 eura.
Članstvom se ostvaruju sve pogodnosti Klik Kluba, od informiranja i besplatnog sudjelovanja na svim programima, umrežavanja i besplatnog odlaska na premijere, do dobivanja potvrde o sudjelovanju na radionicama, načinom sudjelovanja te vremena provedenoga na edukaciji. Svi zainteresirani za članstvo u Klik klubu pozivaju se da ispune obrazac dostupan na
https://klikerfestival.com/klik-klub i pridruže ovom vrijednom programu. Članstvo u Klik klubu omogućuje besplatno sudjelovanje u svim programima, ALI zbog ograničenog broja mjesta na radionicama, obavezna je prijava na svaki pojedinačni program.
Poveznica za Klik klub 2023. članstvo i prijavu na programe: https://forms.gle/DLnUsSmkQeVB5sM8A
Klik klub 2023 – program neformalnog obrazovanja u kulturi, podržala je Zaklada Kultura Nova.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Kulturne ustanove Grada Varaždina uspješne na pozivima ministarstva kulture i medija

  Kulturne ustanove Grada Varaždina kao i varaždinske umjetničke organizacije aplicirale su na natječaje i pozive Ministarstva kulture i medija za 2022. godinu te su im dosad odobrena sredstva u iznosu od gotovo 2 milijuna kuna. Tako je za knjižničnu djelatnost Gradskoj knjižnici i čitaonici „Metel Ožegović“ Varaždin za nabavu knjižne i neknjižne građe odobreno 350 tisuća kuna, a Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, iz programskog područja gradnje, rekonstrukcije i opremanja […]

  today01/03/2022 104

  0%