play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Klenovnik se našao među najuspješnijim općinama u Varaždinskoj županiji po povlačenju sredstava iz EU fondova

 

Portal Načelnik.hr napravio je analizu o povučenim sredstvima u 2022. godini te usporedbu 2021. – 2022.g. Analiza je napravljena iz podataka o izvršenju proračuna za 2022. godinu (konsolidirani izvještaji o prihodima i rashodima, primicima i izdacima općina).

Na popisu se, na drugom mjestu po povećanju povučenih sredstava, našla Općina Klenovnik koja je, tijekom 2022. godine, povukla 5296,11% više u odnosu na prije povučena sredstva iz EU fondova. Ukupno su općine, kojih u Republici Hrvatskoj ima 428, lani povukle 528 milijuna kuna (70,1 milijun eura).

 

Načelnik općine Klenovnik Mladen Blaško i djelatnici Općine Klenovnik ne kriju zadovoljstvo rezultatima objavljene analize koja je nagrada za dosadašnji trud i zalaganje, ali i motiv za prijavu i provedbu budućih EU projekata.

U Republici Hrvatskoj sveukupno je 555 jedinica lokalne samouprave: 428 općina i 127 gradova te je veliki izazov ostati među najuspješnijim općinama, međutim timski rad i upornost sigurno će donijeti i nove uspjehe.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%