play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kandidirajte zaslužne pojedince za nagradu „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ 2023.

Tradicionalno, 13. godinu zaredom Turistička zajednica Grada Varaždina otvorila je prijave za nagradu „Čovjek-ključ uspjeha u turizmu“. Poziv je upućen strukovnim udrugama, udruženjima i tvrtkama da za turističkog djelatnika godine kandidiraju djelatnike iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.

Konobar koji s osmijehom poslužuje prvu jutarnju kavu, turistički vodič koji će svaku priču učiniti zanimljivom ili pak ljubazan policijski službenik uvijek spreman pomoći, sve su to ljudi koji svojim radom stvaraju sliku o varaždinskom turizmu koji iz dana u dan bilježi sve bolje rezultate. Prema statističkim podacima iz sustava eVisitor do 1. prosinca ove godine u Gradu Varaždinu ostvareno je povećanje od 21,01% u dolascima te 18,73% u noćenjima u odnosu na 2022. godinu.
Prirodna i kulturna bogatstva, raznovrsnost ponude i atraktivni sadržaji nisu garancija uspjeha u turizmu.

Ono što čini prevagu je – čovjek, gostoljubiv domaćin koji će svojom srdačnošću i neposrednošću svakom gostu dati na važnosti, učiniti da se osjeća dobrodošao i upotpuniti njegov dojam o destinaciji koju je posjetio. Nagrada „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ svjetla reflektora stavlja upravo na takve vrijedne pojedince i daje im, barem simbolično, pažnju kakvu zaslužuju.

Stoga Turistička zajednica grada Varaždina poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za turističkog djelatnika godine, u sljedećim kategorijama: agencijski djelatnik/ica, djelatnik/ica prodaje i marketinga u turizmu, turistički animator/ica, turistički vodič, recepcijski djelatnik/ica, konobar/ica, kuhar/ica, djelatnik/ica hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, policijski službenik/ica, djelatnik/ica u hortikulturnom uređenju, djelatnik/ica na poslovima čišćenja i održavanja javnih površina te vatrogasac.

Kandidature se zaprimaju do petka, 22. prosinca 2023. godine, a ispunjeni obrazac, koji se može pronaći na web stranici Turističke zajednice grada Varaždina, www.visitvarazdin.hr treba poslati elektroničkom poštom na adresu: tihana@spancirfest.com.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U Gradskoj vijećnici održan prijem predstavnika folklornih skupina Međunarodnog folklornog festivala COFA

  Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u petak su u Gradskoj vijećnici ugostili predstavnike folklornih skupina koje nastupaju na Međunarodnom folklornom festivalu COFA. Uz predstavnike skupina, prijemu su prisustvovali i idejna začetnica i direktorica festivala Petra Golubar te umjetnički voditelj Varaždinskog folklornog ansambla Tim Hrvaćanin. Na početku susreta, gosti su se kratko predstavili, zahvalili Gradu Varaždinu na gostoprimstvu te podijelili svoje dojmove o nastupima i […]

  today12/07/2024 3

  0%