play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kakva je epidemiološka situacija u školama?

Na upit Radija Megaton upućen Varaždinskoj županiji o epidemiološkoj situaciji u školama, stigao je odgovor na temelju podataka koje su škole jučer, 18. siječnja, dostavile Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije.

 

U 33 osnovne škole, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus su pozitivna 193 učenika, 39 učitelja i 12 djelatnika – nenastavnog osoblja. U samoizolaciji je 1.122 učenika, 35 učitelja i 13 nenastavnog osoblja. Ukupno su 74 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike matične OŠ Vidovec i OŠ Ljubešćica te za učenike viših razreda osnovnih škola u Bisagu i Svetom Đurđu.

 

U 13 srednjih škola, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus je pozitivno 129 učenika 29 nastavnika i 3 djelatnika – nenastavnog osoblje. U samoizolaciji je 958 učenika i 67 nastavnika. Ukupno su 63 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike Srednje strukovne škole i Medicinske škole Varaždin.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U Gradskoj vijećnici održan prijem predstavnika folklornih skupina Međunarodnog folklornog festivala COFA

  Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u petak su u Gradskoj vijećnici ugostili predstavnike folklornih skupina koje nastupaju na Međunarodnom folklornom festivalu COFA. Uz predstavnike skupina, prijemu su prisustvovali i idejna začetnica i direktorica festivala Petra Golubar te umjetnički voditelj Varaždinskog folklornog ansambla Tim Hrvaćanin. Na početku susreta, gosti su se kratko predstavili, zahvalili Gradu Varaždinu na gostoprimstvu te podijelili svoje dojmove o nastupima i […]

  today12/07/2024 3

  0%