play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kakva je epidemiološka situacija u školama?

Na upit Radija Megaton upućen Varaždinskoj županiji o epidemiološkoj situaciji u školama, stigao je odgovor na temelju podataka koje su škole jučer, 18. siječnja, dostavile Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije.

 

U 33 osnovne škole, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus su pozitivna 193 učenika, 39 učitelja i 12 djelatnika – nenastavnog osoblja. U samoizolaciji je 1.122 učenika, 35 učitelja i 13 nenastavnog osoblja. Ukupno su 74 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike matične OŠ Vidovec i OŠ Ljubešćica te za učenike viših razreda osnovnih škola u Bisagu i Svetom Đurđu.

 

U 13 srednjih škola, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus je pozitivno 129 učenika 29 nastavnika i 3 djelatnika – nenastavnog osoblje. U samoizolaciji je 958 učenika i 67 nastavnika. Ukupno su 63 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike Srednje strukovne škole i Medicinske škole Varaždin.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Varaždinske Toplice postale dijelom „MURA REGIJE” i Hrvatske udruge povijesnih gradova

    Radi jačanja gospodarske i socijalne suradnje s gradovima u Republici Mađarskoj i Republici Hrvatskoj, kao i veće prepoznatljivosti bogate kulture baštine, Grad Varaždinske Toplice pristupa Europskoj grupaciji za teritorijalnu suradnju „MURA REGIJA” i Hrvatskoj udruzi povijesnih gradova. Odlučeno je to na sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždinskih Toplica održanoj u petak. Radi se o integracijama u sklopu kojih će Varaždinske Toplice jačati gospodarsku, socijalnu i drugu suradnju s gradovima uključenim […]

  today28/03/2023 5

  0%