play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kakva je epidemiološka situacija u školama?

Na upit Radija Megaton upućen Varaždinskoj županiji o epidemiološkoj situaciji u školama, stigao je odgovor na temelju podataka koje su škole jučer, 18. siječnja, dostavile Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije.

 

U 33 osnovne škole, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus su pozitivna 193 učenika, 39 učitelja i 12 djelatnika – nenastavnog osoblja. U samoizolaciji je 1.122 učenika, 35 učitelja i 13 nenastavnog osoblja. Ukupno su 74 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike matične OŠ Vidovec i OŠ Ljubešćica te za učenike viših razreda osnovnih škola u Bisagu i Svetom Đurđu.

 

U 13 srednjih škola, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus je pozitivno 129 učenika 29 nastavnika i 3 djelatnika – nenastavnog osoblje. U samoizolaciji je 958 učenika i 67 nastavnika. Ukupno su 63 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike Srednje strukovne škole i Medicinske škole Varaždin.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 3

  0%