play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kakva je epidemiološka situacija u školama?

Na upit Radija Megaton upućen Varaždinskoj županiji o epidemiološkoj situaciji u školama, stigao je odgovor na temelju podataka koje su škole jučer, 18. siječnja, dostavile Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije.

 

U 33 osnovne škole, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus su pozitivna 193 učenika, 39 učitelja i 12 djelatnika – nenastavnog osoblja. U samoizolaciji je 1.122 učenika, 35 učitelja i 13 nenastavnog osoblja. Ukupno su 74 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike matične OŠ Vidovec i OŠ Ljubešćica te za učenike viših razreda osnovnih škola u Bisagu i Svetom Đurđu.

 

U 13 srednjih škola, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus je pozitivno 129 učenika 29 nastavnika i 3 djelatnika – nenastavnog osoblje. U samoizolaciji je 958 učenika i 67 nastavnika. Ukupno su 63 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike Srednje strukovne škole i Medicinske škole Varaždin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Otvoren 8. gospodarski sajam Varaždin 2022.

  Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković i pročelnica Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Slađana Miočić, u petak su nazočili otvorenju 8. Gospodarskog sajma – Varaždin 2022. Sajam se održava na Kapucinskom trgu 20. i 21. svibnja 2022. godine, u organizaciji marketinške agencije Tin – marketing d.o.o., a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina. Festival je u ime Varaždinske županije otvorila saborska zastupnica Nadica Dreven Budinski. Zamjenik gradonačelnika pozdravio je sve izlagače i […]

  today20/05/2022 5