play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kakva je epidemiološka situacija u školama?

Na upit Radija Megaton upućen Varaždinskoj županiji o epidemiološkoj situaciji u školama, stigao je odgovor na temelju podataka koje su škole jučer, 18. siječnja, dostavile Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije.

 

U 33 osnovne škole, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus su pozitivna 193 učenika, 39 učitelja i 12 djelatnika – nenastavnog osoblja. U samoizolaciji je 1.122 učenika, 35 učitelja i 13 nenastavnog osoblja. Ukupno su 74 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike matične OŠ Vidovec i OŠ Ljubešćica te za učenike viših razreda osnovnih škola u Bisagu i Svetom Đurđu.

 

U 13 srednjih škola, čiji osnivač je Varaždinska županija, na koronavirus je pozitivno 129 učenika 29 nastavnika i 3 djelatnika – nenastavnog osoblje. U samoizolaciji je 958 učenika i 67 nastavnika. Ukupno su 63 razreda na online nastavi. Nastava je po modelu C (online) organizirana za sve učenike Srednje strukovne škole i Medicinske škole Varaždin.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  Održana je 15. sjednica Županijske skupštine Varaždinske županije

  Varaždinska županija je prošlu godinu završila s viškom prihoda od 8,6 milijuna eura, a višak prihoda je prvi put nakon niza godina ostvarilo i svih šest zdravstvenih ustanova, istaknuto je danas na 15. sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije, na kojoj su županijski vijećnici jednoglasno donijeli odluku o dobitnicima javnih priznanja u 2024. godini. Nagrada za životno djelo Varaždinske županije u 2024. godini je posthumno dodijeljena Petri Horvat, stradaloj u prometnoj […]

  today12/06/2024 1

  0%