play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Još pet mladih obitelji u svoj će dom useliti uz potporu Grada Lepoglave

Provodeći u 2022. godini Program demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji s gradskog područja, Grad Lepoglava je, temeljem provedenog natječaja, dodijelio ukupno 200.000 kuna potpore mladim obiteljima za izgradnje obiteljske kuće odnosno kupnju obiteljske kuće ili stana.

Pravo na bespovratne potpore ostvarilo je pet mladih obitelji koji će uz gradsku potporu od 40.000 kuna, koliko je maksimalni iznos pojedinačne potpore koja se mogla dobiti prijavom na natječaj i ispunjavanjem kriterija natječaja, useliti u vlastiti dom odnosno riješiti jedno od najvažnijih pitanja svake obitelji, a to je ono stambeno. „Sretni smo što će još pet mladih obitelji uz potporu Grada Lepoglave stvoriti svoj dom na području našeg grada u kojem im se pružaju i druge, za život svake obitelji, značajne pogodnosti. Prije svega tu je mogućnost, također uz financijsku potporu Grada Lepoglave, pohađanja vrtića za svako dijete” – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić na prigodnoj svečanosti, održanoj 27. prosinca, na kojoj su potpisani ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji s područja Grada Lepoglave.

Gradonačelnik Škvarić najavio je i daljnje gradske pomoći u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji. Najavio je tako i izgradnju POS-ovih stanova u Lepoglavi, koja bi trebala početi iduće godine. Inače, u protekle je četiri godine više od 20 obitelji svoje stambeno pitanje riješilo uz potporu Grada Lepoglave.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%