play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Još pet mladih obitelji u svoj će dom useliti uz potporu Grada Lepoglave

Provodeći u 2022. godini Program demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji s gradskog područja, Grad Lepoglava je, temeljem provedenog natječaja, dodijelio ukupno 200.000 kuna potpore mladim obiteljima za izgradnje obiteljske kuće odnosno kupnju obiteljske kuće ili stana.

Pravo na bespovratne potpore ostvarilo je pet mladih obitelji koji će uz gradsku potporu od 40.000 kuna, koliko je maksimalni iznos pojedinačne potpore koja se mogla dobiti prijavom na natječaj i ispunjavanjem kriterija natječaja, useliti u vlastiti dom odnosno riješiti jedno od najvažnijih pitanja svake obitelji, a to je ono stambeno. „Sretni smo što će još pet mladih obitelji uz potporu Grada Lepoglave stvoriti svoj dom na području našeg grada u kojem im se pružaju i druge, za život svake obitelji, značajne pogodnosti. Prije svega tu je mogućnost, također uz financijsku potporu Grada Lepoglave, pohađanja vrtića za svako dijete” – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić na prigodnoj svečanosti, održanoj 27. prosinca, na kojoj su potpisani ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji s područja Grada Lepoglave.

Gradonačelnik Škvarić najavio je i daljnje gradske pomoći u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji. Najavio je tako i izgradnju POS-ovih stanova u Lepoglavi, koja bi trebala početi iduće godine. Inače, u protekle je četiri godine više od 20 obitelji svoje stambeno pitanje riješilo uz potporu Grada Lepoglave.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Uskoro kreću radovi na izgradnji nadstrešnice te adaptaciji grobne kuće u Lepoglavi

  Ugovor o izvođenju radova na izgradnji nadstrešnice uz grobnu kuću i izgradnji konzolne nadstrešnice s pripadajućim adaptacijskim radovima potpisali su gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, te u ime izvođača radova Hrvoje Lonjak. Riječ je o radovima koji obuhvaćaju sanaciju krova s novim pokrovom na postojećoj grobnoj kući te nadogradnju nadstrešnice. Također, nova nadstrešnica izgradit će se i s lijeve strane grobne kuće, a  čitav prostor ispred objekta opločit će se novim […]

  today02/06/2023 3

  0%