play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Još pet mladih obitelji u svoj će dom useliti uz potporu Grada Lepoglave

Provodeći u 2022. godini Program demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji s gradskog područja, Grad Lepoglava je, temeljem provedenog natječaja, dodijelio ukupno 200.000 kuna potpore mladim obiteljima za izgradnje obiteljske kuće odnosno kupnju obiteljske kuće ili stana.

Pravo na bespovratne potpore ostvarilo je pet mladih obitelji koji će uz gradsku potporu od 40.000 kuna, koliko je maksimalni iznos pojedinačne potpore koja se mogla dobiti prijavom na natječaj i ispunjavanjem kriterija natječaja, useliti u vlastiti dom odnosno riješiti jedno od najvažnijih pitanja svake obitelji, a to je ono stambeno. „Sretni smo što će još pet mladih obitelji uz potporu Grada Lepoglave stvoriti svoj dom na području našeg grada u kojem im se pružaju i druge, za život svake obitelji, značajne pogodnosti. Prije svega tu je mogućnost, također uz financijsku potporu Grada Lepoglave, pohađanja vrtića za svako dijete” – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić na prigodnoj svečanosti, održanoj 27. prosinca, na kojoj su potpisani ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji s područja Grada Lepoglave.

Gradonačelnik Škvarić najavio je i daljnje gradske pomoći u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji. Najavio je tako i izgradnju POS-ovih stanova u Lepoglavi, koja bi trebala početi iduće godine. Inače, u protekle je četiri godine više od 20 obitelji svoje stambeno pitanje riješilo uz potporu Grada Lepoglave.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 4

  0%