play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Jacques povodom 40.rođendana objavio pjesmu ŽIVOT

Jubilarni četrdeseti rođendan Jacques Houdek obilježio je posebno emotivno, objavom pjesme „Život“ koju je sam napisao jedne noći, promišljajući o odrastanju svoje djece, prolaznosti života i njegovoj tajni koju još nitko nije odgonetnuo.

Pjesmu sam napisao svojoj djeci, potaknut njihovim odrastanjem, no posvećujem je i svoj ostaloj djeci, jer sve su to – naša djeca, zar ne? Vjerujem da će se i svaki roditelj pronaći u ovim stihovima. Pjesma govori o prolaznosti, koja je neizbježna, jasno… No, podsjeća nas da doista živimo ‘u trenutku’, da nikad ne uzimamo život zdravo za gotovo, da uvijek i u svemu što radimo pronađemo neki smisao, radost i ljepotu. Da budemo bolji ljudi. Da volimo, da dijelimo – bez rezerve, onako, baš od sveg srca! U ovim izazovnim vremenima, kada nažalost dnevno slušamo izvještaje o broju preminulih, osobito shvaćamo koliko je život dragocjen i fragilan. Svaki novi dan je dar. A život? Život je čudo. Živite ga punim plućima! Eto. To je sve, sve što želim povodom svog 40. rođendana. Svima nama! Volim vas sve!“, ovom iskrenom i dirljivom porukom Gospodin Glas oduševio je svoju publiku s kojom njeguje vrlo prisan odnos i koja nije štedjela riječi hvale za novu pjesmu.

Hvala ti što postojiš, što me i u ovim godinama jedna pjesma može ovako dirnuti.“ „Stvarni život koji je pretočen u pjesmu, u kojoj se vidi svaka majka, otac, baka i djed…“ „Kad te Bog blagoslovi darom koji prihvatiš kao životno poslanje, nastaju djela za vječnost.“ „Svaki ton se izlio u svaki rez na duši.“ „Ovo je himna. Kamen bi pustio suzu kad ovo čuje.“, samo su neki od brojnih komentara kojima su ljudi željeli dati do znanja koliko je emocija ‘Život’ u njima pobudio, a ta količina poslane ljubavi Jacquesa je ganula do suza i podsjetila zašto je sve ove godine posvetio glazbi. Nadahnuti tekst i glazba pjesme ‘Život’ Jacquesa su inspirirali da osmisli jednostavan, a upečatljiv aranžman za klavirsku pratnju koju je maestralno odsvirao Roko Blažević, pokazujući da je ne samo izniman pjevač, već i sjajan pijanist čije vrijeme tek dolazi.

Pjesma „Život“ nalazi se na Jacquesovu aktualnome studijskom albumu „Glavom i bradom 20/20“, objavljenom krajem 2020. godine u izdanju RTL Musica, kojim ovaj izniman vokalist i interpretator obilježava 20 godina uspješne glazbene karijere.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
  19:31ZOVEM PRIJATELJE MOJE - CAMBI & GIULIANO
  19:28TAKO JE PAO GRAH - ŠKENDER ZDRAVKO
  19:24META - BASI LUKA
  19:21LUBENICA - BAČIĆ LIDIJA FEAT. MIKI
  19:16KAP VODE - ŠKUGOR MARKO
 • Razno

  Varaždinska županija osigurala uskrsne pakete za 2300 najpotrebitijih umirovljenika

  Varaždinska županija, u suradnji sa Savezom umirovljenika Varaždinske županije, i ove godine povodom Uskrsa daruje prigodnim poklon paketima 2.300 socijalno najugroženijih umirovljenika. U mandatu župana Čačića izdvajanja za umirovljenike i starije osobe su s 240.000 kuna podignuta na gotovo 700.000 kuna, a tradicionalna podjela paketa samo je jedan od projekata. „I ove smo godine osigurali poklon pakete za najpotrebitije. Obzirom da je pred nama još jedan blagdan koji provodimo s […]

  today29/03/2021 15