play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izvanredni otkaz direktoru Gradske tržnice Varaždin

Direktoru tvrtke Gradska tržnica d.o.o. Predragu Ciglaru uručena je Odluka o izvanrednom otkazu ugovora o radu, slijedom čega je radni odnos, a posljedično tome i funkcija direktora društva, Predragu Ciglaru prestao s današnjim danom budući da nema pravo na otkazni rok niti pravo na isplatu otpremnine.

Odluka o izvanrednom otkazu donesena je iz razloga što je u poslovanju Gradskih tržnica utvrđeno niz nepravilnosti, a u poslovnoj dokumentaciji niz nedosljednosti, za što punu odgovornost snosi Predrag Ciglar koji je do danas obnašao funkciju direktora.

U obrazloženju odluke koja je uručena Predragu Ciglaru detaljno su navedeni razlozi njezinog donošenja, među kojima se većina odnosi na nedosljednosti u vezi prikupljenih novčanih sredstava tijekom humanitarnih akcija koje je organizirala Gradska tržnica u Varaždinu.

Naime, u knjigovodstvenoj dokumentaciji i evidenciji društva Gradska tržnice d.o.o. koja je dostavljena na zahtjev gradonačelnika Bosilja nije iskazan niti je vidljiv tijek novca prikupljenog tijekom niza održanih humanitarnih akcija u razdoblju od 2019. do 2024. godine te je utvrđen nesklad između prikupljenih sredstava i izvršenih uplata.

Na mjesto direktora Gradske tržnice dosadašnji je direktor prvi puta imenovan 18. svibnja 2008. godine, a posljednji puta 09.06.2020. godine od strane tadašnjeg gradonačelnika Ivana Čehoka.

Do natječaja za novog direktora dužnost direktorice vršiti će djelatnica Gradske tržnice Željka Vincek Strugar.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%