play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izlet za varaždinske umirovljenike – povećan cenzus za prijavitelje

Grad Varaždin objavio je novi Javni poziv za iskazivanje interesa za jednodnevni izlet na more – Kvarner za zainteresirane umirovljenike uz financijsku pomoć Grada Varaždina. Javni poziv za ovaj jednodnevni izlet već je bio objavljen od 1. do 25. srpnja, no Grad Varaždin odlučio je omogućiti izlet većem broju umirovljenika povećanjem cenzusa s 2.500,00 kn na 4.000,00 kn. Sukladno tome, pravo prijave na novi Javni poziv imaju umirovljenici s prebivalištem na području Grada Varaždina i mjesečnim mirovinskim primanjima do 4.000,00 kuna.

Javni poziv objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina:

JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA JEDNODNEVNI IZLET NA MORE – KVARNER ZA ZAINTERESIRANE UMIROVLJENIKE UZ FINANCIJSKU POMOĆ GRADA VARAŽDINA (varazdin.hr)

Prijave za Javni poziv prijavitelji podnose od 26. srpnja do 8. kolovoza 2022. godine do 10 sati. Prijavitelji koji su se već prijavili na prvi javni poziv nisu obavezni ponovno podnijeti prijavu već će se njihova prvotna prijava uzeti u obzir.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec obišli radove u varaždinskom HNK

  Na poziv Jasne Jakovljević, intendantice Hrvatskog  narodnog kazališta u Varaždinu jučer su župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec obišli ovu nacionalnu kazališnu kuću. Intendantica im je sa svojim suradnicima pokazala radove na obnovi pozornice i gledališta, koji su u tijeku, a razgovaralo se i o dovršenju obnove te o programskoj i financijskoj projekciji HNK u Varaždinu za naredne dvije godine što će obuhvatiti i obilježavanje 150. obljetnice […]

  today30/07/2021 76

  0%