play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izlet za varaždinske umirovljenike – povećan cenzus za prijavitelje

Grad Varaždin objavio je novi Javni poziv za iskazivanje interesa za jednodnevni izlet na more – Kvarner za zainteresirane umirovljenike uz financijsku pomoć Grada Varaždina. Javni poziv za ovaj jednodnevni izlet već je bio objavljen od 1. do 25. srpnja, no Grad Varaždin odlučio je omogućiti izlet većem broju umirovljenika povećanjem cenzusa s 2.500,00 kn na 4.000,00 kn. Sukladno tome, pravo prijave na novi Javni poziv imaju umirovljenici s prebivalištem na području Grada Varaždina i mjesečnim mirovinskim primanjima do 4.000,00 kuna.

Javni poziv objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina:

JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA JEDNODNEVNI IZLET NA MORE – KVARNER ZA ZAINTERESIRANE UMIROVLJENIKE UZ FINANCIJSKU POMOĆ GRADA VARAŽDINA (varazdin.hr)

Prijave za Javni poziv prijavitelji podnose od 26. srpnja do 8. kolovoza 2022. godine do 10 sati. Prijavitelji koji su se već prijavili na prvi javni poziv nisu obavezni ponovno podnijeti prijavu već će se njihova prvotna prijava uzeti u obzir.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Varaždinske Toplice postale dio Međunarodne mreže termalnih povijesnih gradova

  Termalizam, odnosno terapeutsko korištenje izvora termalne vode, predstavlja europsku tradiciju koja je prisutna od antike sve do danas. Brojne europske gradove u kojima se nalaze toplice poznavali su još stari Rimljani, a neki od njih imaju impresivne ruševine kupališta i povezanih zgrada. Najpoznatiji gradovi vrhunac slave postignuli su tijekom 18. i 19. stoljeća, kada su razvijeni brojni medicinski i zdravstveni tretmani i kada je pojava željeznice olakšala putovanja. Varaždinske Toplice, […]

  today08/02/2022 50

  0%