play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izgradnja vodovodne mreže u Vidovcu za razvoj ruralnog turizma

Općina Vidovec poduzima važan korak u unapređenju ruralnog turizma izgradnjom moderne vodovodne mreže u turističkom dijelu naselja Tužno-Čemerni Breg. Projekt vrijedan 146.000 eura sufinanciraju Hrvatske vode, naglašavajući pritom predanost unapređenju infrastrukture i životnog standarda u ruralnim područjima.

Nova vodovodna mreža osigurat će lakši pristup pitkoj vodi za sve stanovnike i posjetitelje, čime se poboljšava kvaliteta života i povećava atraktivnost područja za turiste. Ova ključna investicija omogućit će daljnji razvoj novih turističkih sadržaja i usluga, što je od vitalnog značaja za održivi razvoj turizma u općini Vidovec – poručuju iz Općine Vidovec te dodaju kako će modernizacija vodovodne mreže omogućiti učinkovitije upravljanje vodnim resursima, što je od velike važnosti za očuvanje okoliša i održivi razvoj turizma.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Otvoren društveni dom u Kameničkom Podgorju

  Mještani Kameničkog Podgorja odsad će se moći okupljati, družiti, održavati sastanke i provoditi brojne druge aktivnosti u funkcionalnom i moderno uređenom prostoru. Sve to moći će zahvaljujući Gradu Lepoglavi koji je u Kameničkom Podgorju izgradio društveni dom. Nakon završene izgradnje, koja je započela krajem 2017., dom je službeno otvoren protekle subote. „Ovaj kraj zaslužuje poseban tretman jer u njemu nikad nije bilo lagano živjeti. Ovdje su se ljudi morali neprekidno […]

  today11/05/2021 406

  0%