play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izborna skupština Stolnoteniskog kluba “MGK-Drava” Žabnik

U prostorijama stolnoteniske dvorane u Žabniku održana je redovita izborna skupština Stolnoteniskog kluba “MGK-Drava” Žabnik.

Jednoglasno je za predsjednika kluba izabran Velimir Šagi, dopredsjednica je Ivana Špoljarić, a tajnica Jasmina Šagi. Izabrani su i članovi novog Izvršnog i Nadzornog odbora, te Stegovne komisije.

 

Novi predsjednik predstavio je Plan rada za 2022. kojem su predviđena pojedinačna i ekipna natjecanja u svim kategorijama u okviru financijskih mogućnosti Kluba.

 

Načelnica Općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković u svom govoru istaknula je odličnu suradnju Kluba i Općine, te pohvalila mlade članove Kluba zbog odličnih rezultata na natjecanjima diljem Republike Hrvatske.

 

Na kraju skupštine uslijedilo je imenovanje dosadašnjeg predsjednika i legende kluba Vilima Šagija za počasnog predsjednika kluba.

 

Biranim riječima novi predsjednik kluba Velimir Šagi osvrnuo se na gotovo 67 godina rada u stolnom tenisu dosadašnjeg predsjednika i donedavno još trenera u klubu.

Vilim Šagi bio je pionir igranja stolnog tenisa u trnvečkom kraju, igrač, trener svih pojedinaca i ekipa od osnutka do danas, predsjednik, obnašatelj dužnosti u Hrvatskom stolnoteniskom savezu, graditelj Stolnoteniske dvorane u Žabniku, te istinska stolnoteniska legenda, a prije svega, gospodin i čovjek.

Članovi Skupštine su podržali prijedlog predsjednika, te proglasili Vilima Šagija  za počasnog predsjednika Kluba.

Tim povodom bit će mu uručena i Zlatna plaketa Stolnoteniskog kluba “MGK-Drava” Žabnik.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ponos i budućnost Varaždinske županije: Održan prijem za 28 državnih prvaka

  Varaždinska županija u školskoj godini 2022./2023. ima 28 državnih prvaka koji su osvojili 31 medalju. Za učenike osnovnih i srednjih škola koji su zajedno sa svojim mentorima postigli izniman rezultata na državnim natjecanjima te još jednom promovirali Varaždinsku županiju kao županiju znanja prijem je danas u atriju Županijske palače priredio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak zajedno sa zamjenicom Silvijom Zagorec, predsjednikom Županijske skupštine dr. sc. Josipom Križanićem, te pročelnikom za […]

  today05/07/2023 21

  0%