play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ivanečki HDZ: Zdenko Đuras i Elvis Gotal u jednom danu prikupili dovoljan broj potpisa

Već po prvom broju prikupljenih potpisa za kandidaturu za gradonačelnika Ivanca vidljivo je da su građani prepoznali program HDZ-ovog kandidata Zdenka Đurasa.

 

Đuras je u svom programu naglasio izgradnju brze ceste Varaždin-Ivanec-Lepoglava, Aglomeraciju Ivanec, pokretanje postupka proglašenja Ivančice parkom prirode, dogradnju osnovne škole i vrtića te pokretanje gospodarskog sektora kroz stavljanje u funkciju kompletne Poslovne zone.

 

– U razgovoru sa sugrađanima zaključio sam da je krajnje vrijeme za promjene i da je potrebno Ivanec pokrenuti s konkretnim programima u suradnji sa županijom i državom. Moja želja je da naš grad krene putem jačanja gospodarstva uz održavanje duha tradicije i kulturnog bogatstva koje grad pruža, što nažalost još uvijek nije dovoljno prepoznato i iskorišteno u cijelosti – najavio je Đuras.

 

U svemu tome, kao i u drugim točkama programa poput oživljavanja poljoprivrede, poticanja stanogradnje, brige o mladima, ali i sugrađanima treće životne dobi, Đuras će imati pomoć kandidata za zamjenika, Elvisa Gotala.

 

– Odlučio sam se kandidirati za zamjenika gradonačelnika jer grad u kojemu živim 42 godine, grad u kojemu odgajam svoju djecu i grad u kojemu namjeravam doživjeti starost, postaje sve neprepoznatljiv. Već duže vrijeme pratim lokalnu politiku i zadnjih godina postao sam zabrinut za smjer u kojemu ide Ivanec. Nezadovoljan sam nagomilanim problemima koji se niz godina ne rješavaju i osjećam da ne mogu još jedne izbore pasivno promatrati. Razgovori s građankama i građanima cijelog područja Ivanca, u svim naseljima, samo su učvrstili tu moju odluku. U svim razgovorima s njima, ističe se da imaju osjećaj da se njihov glas ne čuje. Ivanec je grad koji postaje sve podjeljeniji, grad kojemu nedostaje pravih sadržaja za sve generacije. Zato mislim da svi skupa zaslužujemo sudjelovati u izgradnji boljeg i naprednijeg Ivanca u kojemu su najveća vrijednost upravo ljudi. Samo im treba dati šansu i nadu! – pojasnio je Elvis Gotal svoju odluku da se uključi u ovu izbornu utrku.

 

– Poznavajući ga dulje vrijeme, Elvisov izbor za mog zamjenika na skorim lokalnim izborima nametnuo mi se kao logično rješenje. Često samozatajan, ali vrijedan i uzoran čovjek, primjer mnogima, poštovan i cijenjen u društvu. U to sam se uvjerio kroz druženje s njim i na javnim mjestima. Mnogi ga znaju, sa svakim je spreman popričati, saslušati ga, izmijeniti stavove i mišljenja. Pun je energije, volje, znanja i ideja, te sam uvjeren da je najbolje rješenje za mog zamjenika i najbolje rješenje za grad Ivanec. Ne dvojim da će nas sugrađanke i sugrađani podržati, jednako kako su moj izbor podržali i članovi Gradskog odbora – kratko je o Elvisu rekao Zdenko Đuras, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ivanca.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinu otvoren poseban punkt za procjepljivanje građana

  Danas je u jutarnjim satima u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu otvoren poseban punkt za procjepljivanje građana protiv bolesti COVID-19. To je inače prvi od punktova koje će Varaždinska županija organizirati s ciljem što bržeg, transparentnijeg i dostupnijeg procjepljivanja. Treba naglasiti kako punkt u Gospodarskoj školi nije otvorenog tipa, već na cijepljenje mogu doći samo one osobe koje su pozvane na cijepljenje. Organizaciju i tijek cijepljenja došli su vidjeti […]

  today09/04/2021 80

  0%