play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

I ovogodišnji podnevni doček Nove godine oduševio!

Novomarofčani su, već tradicionalno, i ovoga puta Novu godinu dočekali u podne, na vanjskoj pozornici Kulturnog centra „Ivan Rabuzin”, u organizaciji Turističke zajednice Grada Novog Marofa. Da je doček Nove godine u podne pun pogodak u Novom Marofu, pokazuje i broj građana koji se svake godine okuplja kod Kulturnog centra.

 

Inače, za one koji su svoj zadnji dan u godini željeli provesti malo aktivnije, organizirane su bile Šetnja Rabuzinovim bregima te biciklijada „Zimski šic na bic”. Obje aktivnosti svoj su cilj imale kod Kulturnog centra, nakon čega je uslijedio Doček u podne.

 

Za posjetitelje je bila organizirana i tombola, a za odličnu zabavu se pobrinuo Vizija bend koji je građane uveo u Novu godinu.

 

Kako je istaknula voditeljica ureda novomarofske Turističke zajednice Renata Horvatić, Doček u podne u Novom Marofu postao je jedna ozbiljna manifestacija koja u grad dovodi i sve veći broj gostiju iz okolnih županija.

 

– Trudimo se stoga ponuditi i sadržaje koji, uz zabavu, nude i mogućnost sudjelovanja u Šetnji Rabuzinovim bregima ili u zimskom izdanju biciklijade „Šic na bic” u organizaciji Mladih za Marof. Posebno veseli ta sinergija udruga s Turističkom zajednicom i Gradom. S nama su tu i Udruga Pinta, DVD Novi Marof i Grebengradski streličari koji stvaraju dobru atmosferu i pomažu u organizaciji. Kuće za odmor su također pune, a i poneki turistički aranžmani na području naše županije novomarofski su Doček u podne uvrstile u program, što je pokazatelj dobrog trenda i rada – poručila je Horvatić.

 

Da je Doček u podne pun pogodak, istaknuo je novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač.

 

– Ovo je sada već osma godina zaredom da je u Novom Marofu organiziran Doček u podne i vjerujem da je to za naše sugrađane pun pogodak. Organiziran je bio bogat i zbilja raznovrstan program koji je započeo već ujutro. Kao i prošlih godina, i ove smo godine točno u 12 sati pustili balone u zrak, koje su osigurali brojni sponzori, a to posebno veseli naše najmlađe koji su na doček došli sa svojim roditeljima, djedovima i bakama. Bila je tu i dobra gastronomska ponuda, tako da nitko nije bio ni gladan ni žedan, a na Doček su došli i ljudi iz drugih krajeva, ne samo Novomarofčani. Zbog toga mi je posebno drago, što ovu manifestaciju nisu prepoznali samo naši ljudi, nego je prepoznata i van Novog Marofa – rekao je gradonačelnik Jenkač.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%