play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

HNS zadovoljan jer se u proračunu našao njihov dugogodišnji prijedlog izgradnje vrtića u Hraščici

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati pozdravlja uvrštenje projekta izgradnje dječjeg vrtića u Hraščici u prijedlog proračuna za iduću godinu budući da se radi o projektu i inicijativi koju je pokrenula upravo podružnica HNS-a Varaždin.

Naglasio je to novoizabrani predsjednik varaždinskog HNS-a Igor Klopotan ističući kako mu je drago što i druge političke stranke slijede njihov program koji predviđa jednak razvoj svih dijelova Grada, poput Hraščice. „Svi naši sugrađani moraju imati jednake uvjete života bez obzira u kojem dijelu Varaždina žive. Izgradnja vrtića u Hraščici je imperativ i zato nam je u HNS-u drago što je naša dugogodišnja inicijativa sada uvrštena u proračun” – kazao je Klopotan te apelirao na aktualnog gradonačelnika da se sva potrebna dokumentacija za taj projekt što prije izradi kako bi se spremno dočekalo otvaranje natječaja odnosno prijava za financiranje.

Što se tiče prihvaćanja proračuna, varaždinski HNS je stava da bi proračun trebao dobiti zeleno svjetlo. Klopotan ističe da je to prvi proračun gradonačelnika Nevena Bosilja kojem su Varaždinci na izborima dali povjerenje da u narednom razdoblju vodi Grad. „Birači su rekli svoje, a na novom gradonačelniku je sada da preko proračuna pokaže na koji način u idućoj godini planira voditi Varaždin. Na temelju prijedloga proračuna i kasnijeg izvršavanja onoga na što se proračunom obvezao, svi zajedno ćemo moći donijeti zaključak je li SDP-ov gradonačelnik ono što je obećao i izvršio” – zaključio je predsjednik varaždinskog HNS-a Klopotan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • korona covid koronavirus

  Regija

  Tri osobe preminule od koronavirusa

  U Varaždinskoj županiji su tijekom 24 sata evidentirana 73 nova slučaja zaraze koronavirusom. Broj novozaraženih u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 280, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 523. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 97 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su 62 smještene na lokaciji u Varaždinu, a 35 osoba je u Klenovniku. U jedinici intenzivnog liječenja nalazi se 10 osoba, od kojih je 9 […]

  today07/04/2021 95