play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

HNS zadovoljan jer se u proračunu našao njihov dugogodišnji prijedlog izgradnje vrtića u Hraščici

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati pozdravlja uvrštenje projekta izgradnje dječjeg vrtića u Hraščici u prijedlog proračuna za iduću godinu budući da se radi o projektu i inicijativi koju je pokrenula upravo podružnica HNS-a Varaždin.

Naglasio je to novoizabrani predsjednik varaždinskog HNS-a Igor Klopotan ističući kako mu je drago što i druge političke stranke slijede njihov program koji predviđa jednak razvoj svih dijelova Grada, poput Hraščice. „Svi naši sugrađani moraju imati jednake uvjete života bez obzira u kojem dijelu Varaždina žive. Izgradnja vrtića u Hraščici je imperativ i zato nam je u HNS-u drago što je naša dugogodišnja inicijativa sada uvrštena u proračun” – kazao je Klopotan te apelirao na aktualnog gradonačelnika da se sva potrebna dokumentacija za taj projekt što prije izradi kako bi se spremno dočekalo otvaranje natječaja odnosno prijava za financiranje.

Što se tiče prihvaćanja proračuna, varaždinski HNS je stava da bi proračun trebao dobiti zeleno svjetlo. Klopotan ističe da je to prvi proračun gradonačelnika Nevena Bosilja kojem su Varaždinci na izborima dali povjerenje da u narednom razdoblju vodi Grad. „Birači su rekli svoje, a na novom gradonačelniku je sada da preko proračuna pokaže na koji način u idućoj godini planira voditi Varaždin. Na temelju prijedloga proračuna i kasnijeg izvršavanja onoga na što se proračunom obvezao, svi zajedno ćemo moći donijeti zaključak je li SDP-ov gradonačelnik ono što je obećao i izvršio” – zaključio je predsjednik varaždinskog HNS-a Klopotan.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Srednja škola Novi Marof primjer je uspješne mlade škole! Obilježena je 10. obljetnica djelovanja škole

  Srednja škola Novi Marof u Kulturnom centru Ivan Rabuzin proslavila je 10 godina uspješnog rada škole. Iako se radi o „tek” deset godina rada i postojanja ustanove ona za grad Novi Marof ima veliki značaj ne samo kao statusni simbol već daje i život gradu budući da svakog dana oko 130 učenika stiže u Novi Marof i to ne samo Novomarofčana, nego i sa šireg područja južnog dijela Varaždinske županije, […]

  today27/03/2023 205

  0%