play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

HNS zadovoljan jer se u proračunu našao njihov dugogodišnji prijedlog izgradnje vrtića u Hraščici

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati pozdravlja uvrštenje projekta izgradnje dječjeg vrtića u Hraščici u prijedlog proračuna za iduću godinu budući da se radi o projektu i inicijativi koju je pokrenula upravo podružnica HNS-a Varaždin.

Naglasio je to novoizabrani predsjednik varaždinskog HNS-a Igor Klopotan ističući kako mu je drago što i druge političke stranke slijede njihov program koji predviđa jednak razvoj svih dijelova Grada, poput Hraščice. „Svi naši sugrađani moraju imati jednake uvjete života bez obzira u kojem dijelu Varaždina žive. Izgradnja vrtića u Hraščici je imperativ i zato nam je u HNS-u drago što je naša dugogodišnja inicijativa sada uvrštena u proračun” – kazao je Klopotan te apelirao na aktualnog gradonačelnika da se sva potrebna dokumentacija za taj projekt što prije izradi kako bi se spremno dočekalo otvaranje natječaja odnosno prijava za financiranje.

Što se tiče prihvaćanja proračuna, varaždinski HNS je stava da bi proračun trebao dobiti zeleno svjetlo. Klopotan ističe da je to prvi proračun gradonačelnika Nevena Bosilja kojem su Varaždinci na izborima dali povjerenje da u narednom razdoblju vodi Grad. „Birači su rekli svoje, a na novom gradonačelniku je sada da preko proračuna pokaže na koji način u idućoj godini planira voditi Varaždin. Na temelju prijedloga proračuna i kasnijeg izvršavanja onoga na što se proračunom obvezao, svi zajedno ćemo moći donijeti zaključak je li SDP-ov gradonačelnik ono što je obećao i izvršio” – zaključio je predsjednik varaždinskog HNS-a Klopotan.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Uključite djecu u brojne besplatne aktivnosti Sportskog ljeta u Graberju

  Nakon izuzetno uspješnog 3. Ljetnog sportskog višeboja, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u sklopu „Ljeta u Varaždinu” organizator je još jedne manifestacije - Sportskog ljeta u Graberju koje je u punom jeku.   Stručna suradnica u Zajednici, Anica Sitar, ističe kako je cilj ove manifestacije poticanje djece i mladih na rekreativno bavljenje sportom.   Iako je prvotno bilo predviđeno da se Sportsko ljeto održava na Kapucinskom trgu, Sitar objašnjava kako […]

  today03/08/2022 13

  0%