play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

HNS Varaždinske županije zadovoljan rezultatima lokalnih izbora

Na konferenciji za medije u organizaciji Županijske organizacije HNS Varaždinske županije sudjelovali su Marijan Škvarić, v.d. predsjednika Županijske organizacije i izabrani gradonačelnik grada Lepoglave te kandidat za župana Krunoslav Lukačić. Konferenciji su prisustvovali i svi izabrani načelnici iz redova HNS-a: Mirko Korotaj iz Cestice, Božidar Novoselec iz Sračinca, Mladen Blaško iz Klenovnika, Zoran Hegedić iz Brezničkog Huma i Nikola Žganec iz Beretinca. U svojem uvodnom izlaganju Marijan Škvarić je zahvalio biračima te predstavio ukupne rezultate HNS-a nakon završenih lokalnih izbora: „Želim na početku zahvaliti svim biračima koji su izašli na izbore kako u prvom, tako i u drugom krugu izbora. Hvala za svaki glas koji ste dodijelili našim listama za općinska i gradska vijeća, kandidatima za načelnike i gradonačelnike, kao i kandidatu za župana i županijsku skupštinu” rekao je Škvarić.

„Hrvatska narodna stranka sa jednim gradonačelnikom i šest načelnika u našoj županiji zadržala je poziciju istinskog lidera građanskog centra te sa osvojenih gotovo 10% glasova za Županijsku skupštinu biti će jamac provođenja projekata koje smo promovirali u našim kampanjama. Temeljem toga, kada je riječ o razvojnim projektima, Hrvatska narodna stranka je otvorena za suradnju s novim županom Anđelkom Stričakom, kojemu čestitamo na pobjedi i želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Kandidat HNS-a za župana Varaždinske županije Krunoslav Lukačić nakon objave konačnih rezultata izbora u Varaždinskoj županiji naglasio je potrebu novog smjera u radu Varaždinske županije, ali i HNS-a:

Hrvatska narodna stranka uspjela je u ovom tranzicijskom procesu ostvariti odličan rezultat na županijskoj razini osvajanjem četiri mandata. Na našim listama nalazili su se mnogi mladi i perspektivni pojedinci koji su sada postali vijećnici u svojim gradovima i općinama. Uz iskusnog gradonačelnika i načelnike to je nova snaga HNS-a, ali i Varaždinske županije.

„Mi smo u kampanji promovirali jasnu poruku na koji način želimo da funkcionira vlast na svim razinama u našoj županiji, a to je pristojno, pošteno, pametno i odgovorno. Drago nam je da su i sami građani prepoznali tu poruku i rekli ne bahatosti, korupciji, nepotizmu i populizmu. Sljedeće četiri godine nastavit ćemo raditi na korist svih stanovnika s ciljem poboljšanja standarda u svim dijelovima županije, kako bi mladi ostali u našoj županiji i kako bi ponovno postali primjer dobre prakse na razini čitave države. Nama će čovjek biti na prvom mjestu i u tom smjeru ćemo dati svoj doprinos kroz prijedloge u općinskim i gradskim vijećima te Županijskoj skupštini, rekao je Krunoslav Lukačić.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Opet će Vidovcem mirisati sarma, najduža na svijetu

  U Vidovcu će od 23. do 25. rujna biti održana 24. po redu Zeljarijada, tradicionalna kulturno-gospodarska manifestacija posvećena Varaždinskom zelju. Tijekom tri dana posjetitelje očekuje mnoštvo programa, a najveća atrakcija zasigurno će i ove godine biti priprema mega-sarme od 850 kilograma mesa i 1.300 glavica zelja u subotu, 24. rujna, kada će se birati i najbolji vidovečki gibanik.   Najavljeno je to na konferenciji za novinare u atriju Županijske palače […]

  today13/09/2022 108

  0%