play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

HDZ Općine Trnovec Bartolovečki podržat će proračun jer su usvojene njihove sugestije za poboljšanje proračuna

Vijećnici Hrvatske demokratske zajednice u Općinskom vijeću Općine Trnovec Barolovečki podržat će proračun općine za ovu godinu na sjednici koja će se održati danas u 18 sati. Nakon dogovora s načelnicom Općine u proračunu su usvojene sve sugestije i prijedlozi vijećnika HDZ-a kao i razvojni projekti s kojima je stranka izašla pred birače na prošlogodišnjim lokalnim izborima.

 

„– Budući da je Hrvatskoj demokratskoj zajednici Općine Trnovec Bartolovečki, ali i meni, kao predsjedniku Općinskog vijeća Općine Trnovec Bartolovečki u interesu isključivo razvoj i napredak Općine, na današnjoj sjednici Općinskog vijeća podržat ćemo prijedlog Proračuna za 2022. godinu. Osim razvojnih argumenata, proračun ćemo podržati i zato što su u njemu sadržani projekti koje je HDZ najavljivao u svom programu za lokalne izbore“ – najavio je HDZ-ov predsjednik Općinskog vijeća Dalibor Jurak.

 

Podsjetio je kako je HDZ kao stranka, koja ima predsjednika Općinskog vijeća i vodi dva mjesna odbora, Zamlaku i Šemovec, zainteresirana za rast i razvoj općinske infrastrukture i životnog standarda svih mještana.

 

Predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Općinskom vijeću Trnovca Bartolovečkog Ivan Sušec dodao je da su iz tog razloga dali prijedloge za poboljšanje samog proračuna.

 

– Najveći naglasak stavljamo na izradu projektne dokumentacije za aglomeraciju u Šemovcu, Štefancu i Zamlaki, kao i uređenje Ulice Ivana Cankara u Trnovec. Općina kojoj je cilj biti prva po svim kako infrastrukturnim, tako i agregatnim ekonomskim pokazateljima, najprije mora imati uređene ulice – naglasio je Sušec uz poruku da HDZ u svom programu ističe podjednaku zastupljenost i razvoj svih šest naselja u Općini Trnovec Bartolovečki.

 

– To je naš program i od toga ne odstupamo – zaključio je predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Devet novih članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nedeljanec – Prekno

      Uz nazočnost zamjenice župana Varaždinske županije Silvije Zagorec, općinskog načelnika Brune Hranića, predsjednika Općinskog vijeća Općine Vidovec Krunoslava Bistrovića, predstavnika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, predstavnice Udruga žena općine Vidovec, predstavnike KUD-a Vidovec i predstavnike mnogih prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društva, u Društvenom domu Nedeljanec održana je sjednica godišnje Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nedeljanec -Prekno. Nakon prezentiranih i usvojenih izvješća, plana i financijskog plana za 2024., zamjenica župana Varaždinske županije […]

  today19/02/2024 16

  0%