play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

HDZ Općine Trnovec Bartolovečki podržat će proračun jer su usvojene njihove sugestije za poboljšanje proračuna

Vijećnici Hrvatske demokratske zajednice u Općinskom vijeću Općine Trnovec Barolovečki podržat će proračun općine za ovu godinu na sjednici koja će se održati danas u 18 sati. Nakon dogovora s načelnicom Općine u proračunu su usvojene sve sugestije i prijedlozi vijećnika HDZ-a kao i razvojni projekti s kojima je stranka izašla pred birače na prošlogodišnjim lokalnim izborima.

 

„– Budući da je Hrvatskoj demokratskoj zajednici Općine Trnovec Bartolovečki, ali i meni, kao predsjedniku Općinskog vijeća Općine Trnovec Bartolovečki u interesu isključivo razvoj i napredak Općine, na današnjoj sjednici Općinskog vijeća podržat ćemo prijedlog Proračuna za 2022. godinu. Osim razvojnih argumenata, proračun ćemo podržati i zato što su u njemu sadržani projekti koje je HDZ najavljivao u svom programu za lokalne izbore“ – najavio je HDZ-ov predsjednik Općinskog vijeća Dalibor Jurak.

 

Podsjetio je kako je HDZ kao stranka, koja ima predsjednika Općinskog vijeća i vodi dva mjesna odbora, Zamlaku i Šemovec, zainteresirana za rast i razvoj općinske infrastrukture i životnog standarda svih mještana.

 

Predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Općinskom vijeću Trnovca Bartolovečkog Ivan Sušec dodao je da su iz tog razloga dali prijedloge za poboljšanje samog proračuna.

 

– Najveći naglasak stavljamo na izradu projektne dokumentacije za aglomeraciju u Šemovcu, Štefancu i Zamlaki, kao i uređenje Ulice Ivana Cankara u Trnovec. Općina kojoj je cilj biti prva po svim kako infrastrukturnim, tako i agregatnim ekonomskim pokazateljima, najprije mora imati uređene ulice – naglasio je Sušec uz poruku da HDZ u svom programu ističe podjednaku zastupljenost i razvoj svih šest naselja u Općini Trnovec Bartolovečki.

 

– To je naš program i od toga ne odstupamo – zaključio je predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Petrijanec organizira podjelu besplatnih spremnika za otpadnu plastiku

  Općina Petrijanec organizira podjelu BESPLATNIH spremnika (žutih kanti) za otpadnu plastiku u domaćinstvima (umjesto sadašnjih žutih vreća). Raspored podjele: PONEDJELJAK, 18.10.2021. – MAJERJE – od 09:00 do 17:00, lokacija: Društveni dom u Majerju, Ulica Stjepana Radića 113 UTORAK, 19.10.2021. – PETRIJANEC – od 09:00 do 17:00, lokacija: Općina Petrijanec, Ulica Vladimira Nazora 157 SRIJEDA, 20.10.2021. – NOVA VES PETRIJANEČKA – od 09:00 do 17:00, lokacija: Društveni dom u Novoj Vesi […]

  today16/10/2021 55

  0%