play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grupa GEA spašava svijet u spotu za najnoviji singl “Daj mi ruku”

Najnoviji singl grupe GEA “Daj mi ruku” nastavlja niz hitoidnih, radiofoničnih pop pjesama benda koji se publici približio emotivnim tekstovima i pamtljivim melodijama.

Produkcijski dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić modernom je produkcijom dao poseban pečat glazbi i stihovima Nene Kosa Ferzza, a vrlo neobičan videospot prikazuje članove grupe GEA u do sada neviđenom izdanju.

“Pjesma je napisana u vrijeme kada nitko nije mogao pomisliti da će obično rukovanje postati nepoželjan oblik ponašanja tako da naslov pjesme danas ima dodatnu težinu jer poručuje da bez obzira s kakvim se nedaćama svijet suočavao u nadolazećim vremenima, potreba za ljubavlju i bliskošću neće nestati”pozitivnog je razmišljanja pjevač Igor Drvenkar, kojemu se za mikrofonom u bendu odnedavno pridružila Dora Juričić, koja je zablistala u posljednjoj sezoni TV showa The Voice.

“Dora nas je oduševila svojim vokalom, energijom i temperamentom koji se odlično nadopunjuju s Igorovim pa ozbiljno razmišljamo i o duetu ta dva mlada i moćna pjevača”kažu Neven Banfić, Neno Kos Ferzzo, Dario Sinjeri i Branko Jemrić o novoj članici benda.

Ovo je prvi put da je grupa GEA snimila animirani spot, a osmislio ga je, režirao te animirao Saša Đuračić poznatiji kao Sale Undertoon, pulski crtač i animator čija su kreativna rješenja vrlo tražena od domaćih, ali i inozemnih izvođača. Priču o uništenom i napuštenom planetu kojeg spašava dvoje preostalih ljudi koji nisu izgubili vjeru u ljubav unatoč besmislu koji ih okružuje, simbol je današnje otuđenosti koja vreba na svakom koraku. GEA se protiv svih nedaća bori kako najbolje zna – optimističnim pjesmama i nadaleko poznatim svirkama odlične atmosfere koja se ne stišava tako lako.

Pjesma “Daj mi ruku” objavljena je na Geinom prvom studijskom albumu “Još te mogu iznenaditi” koji je izašao 2020. godine u izdanju diskografske kuće Croatia Records. Na tom hvaljenom albumu nalazi se ukupno 11 pjesama koje su naišle na odličan odjek kod publike i glazbenih urednika; “Još te mogu iznenaditi”, duet s Ivanom Marić “Samo poželi”“Želim ti”“Kad si tu”“I to će proći”“Ti si ona koju tražim” i drugi singlovi donose prepoznatljivi bendovski pop zvuk na kojem su radili eminentni autori i producenti – Ante Pecotić, Branimir Mihaljević, Igor Ivanović, Marko Vojvodić, Antonija Šola, Bojan Šalamon Shalla, Mihael Blum, Daniel Galar, Davor Petrović i Igor Drvenkar.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Lepoglavi potpisani ugovori o dodjeli potpora male vrijednosti u poljoprivredi

  Od 16 naselja koja administrativno pripadaju gradu Lepoglavi njih 12 je u ruralnom području. Pretpostavka je to za poljoprivrednu proizvodnju koju već duži niz godina podupire i Grad Lepoglava proračunskim sredstvima, a putem raspisanih javnih poziva. Ove se godine na Javni poziv javilo 18 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava kojima je raspodijeljeno 150 tisuća kuna. „Kontinuirano ulažemo u razvoj poljoprivredne proizvodnje. Činimo to u dogovoru s poljoprivrednicima koji su ovakav oblik pružanja […]

  today27/05/2021 26