play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik i župan održali radni sastanak

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak u srijedu su održali radni sastanak u Županijskoj palači. Sastanku su nazočili zamjenica župana Silvija Zagorec, direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth, direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini i suradnici. Teme sastanka bile su rezultati Špancirfesta kao i zajednički projekti koji će se realizirati u suradnji Grada Varaždina i Varaždinske županije. Gradonačelnik i župan izrazili su zadovoljstvo organizacijom Špancirfesta u okolnostima u kojima je trebalo uložiti izuzetne napore kako bi sve proteklo u najboljem redu.

oznorWO

Župan Stričak je kazao kako su turistički rezultati na razini Županije bolji nego u istom razdoblju 2019. godine, čemu uvelike pridonosi i Špancirfest. „Problem su nam smještajni kapaciteti. Intenzivno radimo na razvoju suvremenih, inovativnih turističkih projekata u okviru kojih su i potpore namijenjene povećanju smještajnih kapaciteta. Nadam se da ćemo već sljedeće godine vidjeti i prve rezultate.“ – naglasio je župan.

Gradonačelnik Bosilj zahvalio je svima koji su na bilo koji način pridonijeli da unatoč mjerama Špancirfest zadrži status najposjećenijeg hrvatskog festivala. „Župan Stričak je tijekom Špancirfesta bio domaćin ministricama turizma i regionalnog razvoja, županima, ja gradonačelnicima, što je svakako doprinos promociji, ali i jačanju ugleda i Grada i Županije. Već smo krenuli u organizaciju 24. Špancirfesta, naravno uz osmijeh i dobre emocije.“ – rekao je gradonačelnik.

oznorCOBR
oznorCOBR

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Općini Cestica održan prijem za roditelje s novorođenom djecom

  U Općini Cestica održan je prijem za roditelje s novorođenom djecom na kojem su im uručene jednokratne novčane potpore za svako novorođeno dijete, a za ovu podjelu potpora, Općina je izdvojila ukupno 3.780,00 eura pomoći Nazočne roditelje i djecu pozdravio je načelnik Mirko Korotaj te tim putem upoznao roditelje s aktivnostima koje Općina Cestica provodi na području brige o djeci i mladima. Posebno je napomenuo kako se krenulo u dogradnju […]

  today07/09/2023 14

  0%