play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Bosilj primio članove povijesne postrojbe iz Ravensburga

Članove Gradske garde Ravensburga iz Njemačke ( Bürgergarde der Stadt Ravensburg ) u srijedu je u Gradskoj vijećnici u kraći protokolarni posjet primio gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj.

Oni su gosti Varaždinske građanske garde u vrijeme Špancirfesta, a komandant garde Michael Ahnemüller prenio je pozdrave gradonačelnika partnerskog grada Ravensburga s kojim grad Varaždin njeguje partnerske odnose od 2002. godine. Zapovjednik varaždinskih Purgara Dražen Loparić zajedno sa svojim gostima potvrdio je odličnu suradnju između dviju povijesnih postrojbi koja je dovela do razvoja partnerskih odnosa gradova na polju školstva, kulture i sporta. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj, uzvratio je s pozdravima te najavio mogućnost uzvratne posjete Ravensburgu u vrijeme Rutenfesta, povijesnog festivala koji će biti održan slijedeće godine.

Gosti iz Ravensbura, prepuni hvale i dojmova sa Špancirfesta, zahvalili su na prijemu te najavili nastavak suradnje s Purgarima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Udruga navijača White Stones Varaždin dobila prostor

  Grad Varaždin je Udruzi navijača dao na korištenje ulični poslovni prostor u Ulici Ratimira Hercega 1 u Varaždinu. Ugovor o tome u Gradskoj vijećnici potpisali su gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok i predsjednik Udruge navijača Domagoj Njegovec. „ U ovome trenutku niti jedan klub nema takve navijače kao što ih ima Nogometni klub Varteks. Udruga navijača White Stones već dugo vremena muku muči s prostorom koji im je potreban za okupljanje, […]

  today24/03/2021 13