play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Bosilj primio članove povijesne postrojbe iz Ravensburga

Članove Gradske garde Ravensburga iz Njemačke ( Bürgergarde der Stadt Ravensburg ) u srijedu je u Gradskoj vijećnici u kraći protokolarni posjet primio gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj.

Oni su gosti Varaždinske građanske garde u vrijeme Špancirfesta, a komandant garde Michael Ahnemüller prenio je pozdrave gradonačelnika partnerskog grada Ravensburga s kojim grad Varaždin njeguje partnerske odnose od 2002. godine. Zapovjednik varaždinskih Purgara Dražen Loparić zajedno sa svojim gostima potvrdio je odličnu suradnju između dviju povijesnih postrojbi koja je dovela do razvoja partnerskih odnosa gradova na polju školstva, kulture i sporta. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj, uzvratio je s pozdravima te najavio mogućnost uzvratne posjete Ravensburgu u vrijeme Rutenfesta, povijesnog festivala koji će biti održan slijedeće godine.

Gosti iz Ravensbura, prepuni hvale i dojmova sa Špancirfesta, zahvalili su na prijemu te najavili nastavak suradnje s Purgarima.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin obilježen Međunarodni dan starijih osoba

  Prigodnim programom korisnika Doma i učenika Glazbene škole Varaždin u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin obilježen je Međunarodni dan starijih osoba.   Ravnatelj Doma Alen Runac obratio se prisutnima, zaželio dobrodošlicu učenicima Glazbene škole Varaždin te naglasio da će se suradnja s Glazbenom školom nastaviti i u budućim programima koje pripremaju u Domu. - Prije svega, dragi korisnici, želim Vam čestitati Međunarodni dan starijih osoba. Bitno je da […]

  today04/10/2022 78

  0%