play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnica Dragica Ratković organizirala božićno druženje za gospodarstvenike

Gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice Dragica Ratković organizirala je tradicionalno božićno druženje za gospodarstvenike i obrtnike s područja Grada Varaždinske Toplice. Gradonačelnica je okupila poduzetnike s područja grada, ne samo da im čestita nadolazeće božićne blagdane, nego da im uputi zahvalu za sve ono što poduzimaju da bi se ostvario jedan gospodarski rast koji je ključan za uspjeh grada.

-Želim izraziti svoju iskrenu zahvalu za vaš trud i predanost u ostvarivanju gospodarskog rasta našeg grada. Vaša predanost, inovacije i poduzetnički duh ključni su faktori koji čine naš grad uspješnim. Drago mi je da svakome od vas mogu stisnuti ruku, čestitati na protekloj godini, zaželjeti sretne i blagoslovljene blagdane, a želje za uspjehom u poslovanju neka se ostvare u godini koja dolazi – poručila je gradonačelnica Ratković.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak također se odazvao pozivu te je istaknuo kako se na području grada provodi cijeli niz investicija, što u javnom sektoru, a tako i u privatnom.

-Grad Varaždinske Toplice doživljavaju svoju renesansu. Često ističem da smo jaki koliko nam je jako gospodarstvo, a ovdje u Varaždinskim Toplicama zahvaljujući novim investicijama u privatnom sektoru grad dobiva jednu novu vizuru i postaje biser kontinentalnog turizma što je na korist svih stanovnika Varaždinskih Toplica i na tome im čestitam – rekao je župan Stričak.

Bila je to prilika, osim za druženje, i za razmjenu iskustava između gospodarstvenika i obrtnika. Bernarda Cecelja, vlasnica dviju firmi, otkrila je kako protekla godina nije ispunila očekivanja, ali da se ne smiju žaliti.

-Protekla godina nije bila jako dobra, ali mogu reći da nam je glava iznad vode. Nije bilo ružičasto, ali opet bilježimo dobit. Plaće isplaćujemo redovito, božićnice… tako da se ne mogu žaliti, ali sigurno bi moglo biti bolje. Suradnja s gradom je izvanredna. I na ovaj način druženja imamo priliku i za pohvaliti se i za potužiti – smatra Cecelja.

Vlasnica obrta Čarolija okusa Valentina Gotić bavi se preradom voća i povrća, izrađuje kolače, belgijske praline… Također je istaknula važnost ovakvih susreta.

-S biljkama sam započela prije 9 godina, nakon toga s preradom voća i povrća. Imam oko 90 sorta čili papričica, a kroz sezonu radim kolače i belgijske praline. Koliko god napravim, nije dovoljno. Što se tiče suradnje s gradom – jako je dobra, uvijek pomažu koliko se može, a ujedno i ovakvim susretima koji služe za razmjenu iskustava – zaključila je Gotić.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%