play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždinske Toplice financira nabavku radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala

 Grad Varaždinske Toplice i ove školske godine financira nabavku radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala potrebnog za nastavu, za sve učenike osnovnih i područnih škola sa svog područja.

Grad je za tu namjenu u gradskom proračunu osigurao 40 tisuća eura, a kako je naglasila gradonačelnica Dragica Ratković, ovom mjerom žele pomoći roditeljima, ali i olakšati školovanje učenicima.

– Ovo je treća godina zaredom kako provodimo tu mjeru, a s njom ćemo nastaviti i u narednim godinama. Vjerujem da je to vrijedna i dobrodošla mjera pomoći roditeljima i učenicima. Ovime im želimo pomoći i omogućiti što lakši početak nove školske godine – rekla je gradonačelnica Ratković.

Grad će ovom mjerom financirati nabavu radnih bilježnica i dodatnog materijala za 284 učenika.

– Svim našim prvašićima, učenicima, učiteljima i nastavnicima, roditeljima i svim zaposlenicima u školstvu želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu – poručila je gradonačelnica Ratković.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Načelnik Mirko Korotaj održao prijem za 13-ero novorođene djece i njihove roditelje

  U općini Cestica je od siječnja ove godine novorođeno 13-ero djece, šest djevojčica i sedam dječaka. Za njih i njihove roditelje načelnik Mirko Korotaj pripremio je u srijedu, 19.06.2024. godine prijem i darivanje jednokratne novčane pomoći u iznosu od 270,00 eura po novorođenom djetetu. Jednokratna novčana potpora za novorođenče predstavlja značajnu financijsku pomoć koja se isplaćuje roditeljima kako bi podržala troškove djeteta. Načelnik je ovim putem upoznao nazočne s aktivnostima […]

  today25/06/2024 6

  0%