play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždinske Toplice financira nabavku radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala

 Grad Varaždinske Toplice i ove školske godine financira nabavku radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala potrebnog za nastavu, za sve učenike osnovnih i područnih škola sa svog područja.

Grad je za tu namjenu u gradskom proračunu osigurao 40 tisuća eura, a kako je naglasila gradonačelnica Dragica Ratković, ovom mjerom žele pomoći roditeljima, ali i olakšati školovanje učenicima.

– Ovo je treća godina zaredom kako provodimo tu mjeru, a s njom ćemo nastaviti i u narednim godinama. Vjerujem da je to vrijedna i dobrodošla mjera pomoći roditeljima i učenicima. Ovime im želimo pomoći i omogućiti što lakši početak nove školske godine – rekla je gradonačelnica Ratković.

Grad će ovom mjerom financirati nabavu radnih bilježnica i dodatnog materijala za 284 učenika.

– Svim našim prvašićima, učenicima, učiteljima i nastavnicima, roditeljima i svim zaposlenicima u školstvu želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu – poručila je gradonačelnica Ratković.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Lepoglavi održana izborna sjednica Skupštine LAG-a Sjeverozapad

    U Domu kulture u Lepoglavi u srijedu, 20. rujna, održana je izborna sjednica Skupštine Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad. Na sjednici je za predsjednika LAG-a ponovo izabran Marijan Škvarić, u sastav LAG-a Sjeverozapad učlanjena je Općina Gornji Kneginec, a članovi Skupštine usvojili su i Lokalnu razvojnu strategiju za novo programsko razdoblje do 2027. godine.   Članovi Skupštine, predstavnici civilnog, javnog i gospodarskog sektora, jednoglasno su usvojili odluku o učlanjenju […]

  today22/09/2023 1

  0%