play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin povećao sredstva za sufinaciranje servisa ili kupnje bicikla

Grad Varaždin je objavio Javni poziv građanima za ostvarivanje prava na poticaje za servis i kupnju bicikala u 2024. godini. Značajno uvećanim iznosima poticaja za servisiranje starog bicikla ili za kupnju novog bicikla u ukupnom iznosu od 50.000 eura ( prošle godine 37.500 eura ) sukladno objavljenom Javnom pozivu Grad Varaždin će građanima sufinancirati:

Servisiranje starog bicikla s 50% troškova servisa, odnosno maksimalno do 40,00 eura po Korisniku, za što je osigurano ukupno 20.000,00 eura u Proračuna Grada Varaždina za 2024. godinu (ukupno 500 bicikala). Mjera sufinanciranja servisiranja starih bicikala provoditi će se od 4. ožujka 2024. godine do 3. lipnja 2024. godine.

Kupnju novog bicikla s 60,00 eura po Korisniku za što je osigurano 30.000,00 eura u Proračunu Grada Varaždina za 2024. godinu (ukupno 500 bicikala).
Mjera sufinanciranja kupnje novog bicikla provoditi će se od 4. ožujka 2024. godine do 3. lipnja 2024.godine, a kupnja odnosno servis bicikla mogu se obaviti na slijedećim mjestima.

Na Javni poziv mogu se javiti građani koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina. Za ostvarivanje prava na subvenciju građani su obvezni predočiti važeću osobu iskaznicu serviseru ili prodavaču bicikala. Građani mogu ostvariti pravo na jedan poticaj za servisiranje ili kupnju bicikla tijekom 2024. godine.

Javni poziv kao i popis prodavaonica objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina. Sve dodatne informacije vezane uz provođenje mjera poticanja servisiranja i kupnje bicikala mogu se dobiti na e-mail adresi gospodarstvo@varazdin.hr. Jedinstvenom mjerom, sufinanciranjem servisa i kupnje bicikala građanima, Grad Varaždin još više potvrđuje vodeću poziciju grada koji najsnažnije potiče građane na korištenje bicikla.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%