play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin osigurao 217 tisuća eura za sufinanciranje programa i projekta  

Nastavno na rezultate Javnog poziva za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija u 2023. godini, Grad Varaždin odobrio je sredstva za ukupno 95 prijavitelja koji svojim programom/projektom doprinose ispunjavanju javnih potreba u Gradu Varaždinu u području odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, mladih, turizma, socijalnog (društvenog) poduzetništva, udruga organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija te međunarodne suradnje.

Gotovo polovica udruga i neprofitnih organizacija prijavile su svoje projekte/programe u području socijalne skrbi i zdravstva te im je odobreno sveukupno 105.000,00 eura.  Udrugama koje svoje projekte/programe izvode u području odgoja i obrazovanja dodijeljena su sredstva u iznosu od 24.900,00 EUR, a za mlade Grad je odobrio 11.900,00 eura.

Tridesetak prijavitelja prijavilo je programe/projekte u područjima poticanja gospodarstva i turizma i dodijeljena sredstva iznosila su 71.350,00 EUR, dok je za provedbu projekata udruga koje se bave međunarodnom suradnjom Grad osigurao 3.900,00 EUR. Od 2. listopada 2023. godine Grad Varaždin krenuo je sa isplatom sredstava.

Odluke s podacima i tabličnim prikazom udruga i iznosima dodijeljenih sredstava:

https://varazdin.hr/javni-pozivi-rezultati/odluka-o-odobravanju-financijskih-sredstava-projekte-programe-udruga-i-ostalih-neprofitnih-organizac-10661/

Odluka o odobravanju financijskih sredstava za projekte-programe udruga i ostalih neprofitnih organizacija, područja poticanje gospodarstva i turizam (varazdin.hr)

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Jana Koščak dijelila medalje na kvalifikacijama Erste Plave Lige

  Stadion Sloboda u Varaždinu, 22. svibnja bio je domaćin kvalifikacija za Erste Plavu ligu 2024, za koju su se natjecali učenici osnovnih škola iz Varaždinske županije i okolice. Sudjelovalo je 187 djece od 1. do 6. razreda, a po dvoje najboljih iz svake discipline i kategorije plasiralo se na finalno natjecanje, koje će se održati 7. rujna u Zagrebu u sklopu memorijala Boris Hanžeković. Nenad Pavliček iz Atletskog kluba Sloboda, […]

  today25/05/2024 8

  0%