play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Novi Marof raspisao natječaj za stipendiranje deficitarnih zanimanja

Grad Novi Marof ponovno je iskazao svoju snažnu predanost potpori obrazovanju svojih mladih stanovnika. Otvaranjem natječaja za stipendiranje deficitarnih zanimanja, Grad je pokazao da je jedan od najprogresivnijih u županiji kad je riječ o pružanju financijske pomoći za školovanje.

Mjesečni iznos stipendije po učeniku iznosi 66,36 eura, za deset mjeseci, računajući od 1. rujna 2023. godine. Ovaj financijski doprinos značajno će olakšati roditeljima i učenicima tijekom školovanja, pružajući podršku njihovom obrazovnom putovanju.

-Obrazovanje je ključ za budućnost, a Grad Novi Marof nastavit će pružati podršku svojim mladim građanima kako bi im omogućio ostvarivanje njihovih akademskih i profesionalnih ciljeva. Stipendije će biti dodijeljene učenicima koji se opredijele za deficitarna zanimanja, podržavajući ih u njihovim nastojanjima da steknu vrijedne vještine i kvalifikacije – rekao je gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač.

Svi detalji o ovom natječaju, uključujući uvjete i postupak prijave, dostupni su na službenim web stranicama Grada Novi Marof. Grad poziva sve zainteresirane učenike da iskoriste ovu priliku za financijsku potporu te da se informiraju i prijave na natječaj kako bi ostvarili ovu vrijednu stipendiju.

Podsjetimo, nedavno su gradonačelnik Jenkač i ravnatelj Srednje škole Novi Marof novim srednjoškolcima podijelili i nova prijenosna računala.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Načelnik Mirko Korotaj održao prijem za 13-ero novorođene djece i njihove roditelje

  U općini Cestica je od siječnja ove godine novorođeno 13-ero djece, šest djevojčica i sedam dječaka. Za njih i njihove roditelje načelnik Mirko Korotaj pripremio je u srijedu, 19.06.2024. godine prijem i darivanje jednokratne novčane pomoći u iznosu od 270,00 eura po novorođenom djetetu. Jednokratna novčana potpora za novorođenče predstavlja značajnu financijsku pomoć koja se isplaćuje roditeljima kako bi podržala troškove djeteta. Načelnik je ovim putem upoznao nazočne s aktivnostima […]

  today25/06/2024 6

  0%