play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Novi Marof raspisao natječaj za stipendiranje deficitarnih zanimanja

Grad Novi Marof ponovno je iskazao svoju snažnu predanost potpori obrazovanju svojih mladih stanovnika. Otvaranjem natječaja za stipendiranje deficitarnih zanimanja, Grad je pokazao da je jedan od najprogresivnijih u županiji kad je riječ o pružanju financijske pomoći za školovanje.

Mjesečni iznos stipendije po učeniku iznosi 66,36 eura, za deset mjeseci, računajući od 1. rujna 2023. godine. Ovaj financijski doprinos značajno će olakšati roditeljima i učenicima tijekom školovanja, pružajući podršku njihovom obrazovnom putovanju.

-Obrazovanje je ključ za budućnost, a Grad Novi Marof nastavit će pružati podršku svojim mladim građanima kako bi im omogućio ostvarivanje njihovih akademskih i profesionalnih ciljeva. Stipendije će biti dodijeljene učenicima koji se opredijele za deficitarna zanimanja, podržavajući ih u njihovim nastojanjima da steknu vrijedne vještine i kvalifikacije – rekao je gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač.

Svi detalji o ovom natječaju, uključujući uvjete i postupak prijave, dostupni su na službenim web stranicama Grada Novi Marof. Grad poziva sve zainteresirane učenike da iskoriste ovu priliku za financijsku potporu te da se informiraju i prijave na natječaj kako bi ostvarili ovu vrijednu stipendiju.

Podsjetimo, nedavno su gradonačelnik Jenkač i ravnatelj Srednje škole Novi Marof novim srednjoškolcima podijelili i nova prijenosna računala.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 5

  0%