play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Novi Marof odao počast poginulim braniteljima i preminulim sugrađanima

U povodu blagdana Svih svetih, izaslanstvo Grada Novog Marofa, zajedno s predstavnicima branitelja i policije, svečano je položilo vijence i zapalilo svijeće kod spomen križa u Novom Marofu.

Gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač naglasio je važnost ovog dana i podsjetio da je blagdan Svih svetih vrijeme kada se prisjećamo svojih najmilijih te onih koji su nesebično dali svoje živote za obranu domovine.

-Svaki grob na našem groblju nosi svoju priču, priču pojedinca koji je ostavio neizbrisiv trag u našim srcima i povijesti našeg grada. Današnji dan je prilika da se prisjetimo tih priča, da očuvamo uspomene i da se zahvalimo onima koji su činili naš grad boljim. Neka ovaj dan bude podsjetnik da nikada ne smijemo zaboraviti njihovu žrtvu – rekao je Jenkač i dodao da Grad Novi Marof čuva uspomenu na svoje poginule i preminule sugrađane te će se i dalje truditi očuvati sjećanje na njihov doprinos i žrtvu.

Osim toga, gradonačelnik Jenkač uputio je poziv svim sugrađanima da pri obilasku posljednjih počivališta svojih bližnjih poštuju sve savjete i smjernice vatrogasne službe kako bi se osigurala sigurnost na grobljima za sve posjetitelje.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

    Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

    today19/07/2024 6

    0%