play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Novi Marof modernizira prometnu infrastrukturu

 

Gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač potpisao je iznimno vrijedan ugovor o modernizaciji, asfaltiranju i sanaciji nerazvrstanih cesta i javnih površina na području grada.

 

Ugovor je sklopljen s tvrtkom Niskogradnja Huđek, a ukupna vrijednost radova iznosi 662.741,50 eura. Ovaj značajan projekt obuhvaća sanaciju i modernizaciju prometne infrastrukture u gotovo svim naseljima Novog Marofa, a radi se o 4,5 km asfaltiranja cesta te uređenju 5,5 tisuća kvadrata parkirališta.

 

Ceste i javne površine će se obnavljati i unapređivati u naseljima Bela, Filipići, Gornje Makojišće, Grana, Jelenščak, Kamena Gorica, Ključ, Krč, Madžarevo, Možđenec, Oštrice, Podevčevo, Podrute, Remetinec, Strmec Remetinečki, Sudovec, Topličica, Završje Podbelsko te u samom gradu Novom Marofu.

 

Gradonačelnik Jenkač izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom te projektom ispred njih. “-Kontinuirano ulažemo u modernizaciju naše prometne infrastrukture. Ovaj ugovor omogućuje nam daljnje unapređenje cesta i javnih površina u raznim dijelovima grada, čime povećavamo sigurnost i udobnost našim građanima. Kvalitetna prometna infrastruktura temelj je razvoja Grada i poboljšava kvalitetu života svih nas” – naglasio je gradonačelnik Jenkač.

 

Ova investicija demonstrira posvećenost Grada ka poboljšanju uvjeta života građana, a radovi će se provoditi u idućih šest mjeseci.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica objavila Javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike s područja Općine Cestica

  Otvoren je Javni poziv iz Podmjere 1.1. Modernizacija proizvodno poslovnih procesa kojima se nastoji povećati konkurentnost MSP-a kroz ulaganje u modernizaciju strojeva, radnih vozila i opreme te nabavu suvremenih industrijskih tehnologija i rješenja. Cilj ovog poziva je kroz sufinanciranje dijela troškova nabave materijalne  i nematerijalne imovine, mali i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Općine Cestica pružiti podršku u povećanju konkurentnosti na tržištu kroz ulaganja u napredniju tehnologiju, opremu, strojeve […]

  today18/07/2024 3

  0%