play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

GFUK i ove godine stigao u Varaždinske Toplice i to s vrhunskom komedijom koja je oduševila publiku

U sklopu ovogodišnjeg glumačkog festivala GFUK, vrhunska komedija stigla je u Varaždinske Toplice i oduševila tamošnju publiku. Riječ je o nastavku odlične suradnje između Grada Varaždinskih Toplica, gradske Turističke zajednice i kulturne udruge GFUK koja stoji iza organizacije ovog festivala, prepoznatljivog diljem Zagorja, ali i šire.

Toplička publika u srijedu je tako imala priliku uživati u jednoj od, prema riječima predsjednika kulturne udruge GFUK Adama Končića, najjačih predstava ovogodišnjeg festivala. Radi se o „Tvorničkim postavkama” zagrebačkog Moruzgva Teatra u režiji Ksenije Marinković i izvedbi poznatih hrvatskih glumaca Ane Begić Tahiri, Amara Bukvića, Ive Jerković / Korane Ugrine te Ivana Čuića. „Suradnju s Gradom Varaždinskim Toplicama i gradskom Turističkom zajednicom pokrenuli smo prošle godine i drago mi je što smo drugu godinu zaredom gostovali u Minervi i to s jednom vrlo jakom predstavom koja će nakon Klanjca i Varaždinskih Toplica biti izvedena i u Brdovcu i Tuhlju. Toplička je publika ovom predstavom dobila jedan vrhunski program, a reakcije su i više nego pozitivne pa vjerujem da će takve biti i ubuduće” – rekao je Končić.

Najavio je kako do zatvaranja festivala slijedi još velik broj izvedbi, a točku na „i” stavit će u nedjelju predstavom „Kaj je ljubav”. Budući da će se dobra suradnja između Grada i GFUK-a sasvim sigurno nastaviti, Topličani mogu očekivati da će u njihov grad vrlo skoro doći nova vrhunska komedija, možda već i krajem lipnja.

Tako je okupljena publika u kongresnoj dvorani Minerve doznala mogu li se dva para, nakon što su ispremiješala partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke. Naime, radnja ove vrhunske komedije prati doktora Krešimira Brleka, uglednog zagrebačkog otorinolaringologa s političkim ambicijama i njegovu suprugu Dagmar, sveučilišnu profesoricu antropologije, koji su mirno živjeli zaokupljeni znanstvenim radom, u dubokom uvjerenju da je se*s precijenjen. No onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi i Deziderata De koji im je u život unio, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Plenković podržao HDZ-ove kandidate uoči drugog kruga izbora

  Varaždinska županija jedna je od najvažnijih, najrazvijenijih hrvatskih županija koja je gospodarski, kulturni i obrazovni motor sjevera Hrvatske, stoga je i meni kao premijeru u protekle nešto više od 4,5 godine bilo veliko zadovoljstvo podržavati brojne projekte koji su činili život ovdašnjih ljudi kvalitetnijim, rekao je u srijedu u Varaždinskim Toplicama predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković.   Varaždinske je Toplice posjetio predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković kako bi […]

  today20/05/2021 92

  0%