play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

FOTO: Zabavno-rekreativni vikend u Zelendvoru

“Zelendvorska avantura” nova je manifestacija u općini Petrijanec. U subotu i nedjelju 8. i 9. lipnja 2024. u izletištu Zelendvor održana je nova zabavno-rekreativna manifestacija “Zelendvorska avantura“ koja predstavlja iskorak za Općinu Petrijanec prema stvaranju novog sadržaja namijenjenog lokalnom stanovništvu, ali i privlačenju posjetitelja iz cijele Varaždinske regije.

Manifestacija „Zelendvorska avantura“ koncipirana je tako da je, uz središnje sportsko-rekreativno događanje, 2. utrku rekreativaca Bombellesovom trasom, organiziran raznolik popratni program usmjeren na obiteljsku zabavu. Sadržaji su bili podijeljeni u četiri zone: sportsko-rekreativnu, kreativnu, piknik i zabavnu zonu, koji su u nedjelju, 9. lipnja, okupili brojne posjetitelje.

Druga utrka rekreativaca Bombellesovom trasom trčala se u četiri dužinske kategorije: 1,5 km, 2,5 km, 5 km i 10 km. Ukupno je sudjelovalo 120 trkača i trkačica, a rezultati svih utrka dostupni su na: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2334

Pobjednici i pobjednice u svim kategorijama te najstariji, najmlađi, najbrojnija obitelj i najbrojnija ekipa škole ili vrtića dobili su i prigodne nagrade. Utrku su organizirali Općina Petrijanec i AK Sloboda uz podršku Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije, Školskog sportskog saveza Varaždinske županije, Dječjeg vrtića “Bambi” te NTL grupe kao glavnog sponzora, a dio sredstava prikupljenih na startninama uplaćen je kao donacija Udruzi za ranu intervenciju Varaždinske županije.

Nedjeljni zabavni i obiteljski program koji je donio sadržaje poput timskih igara za velike i male „Give me 5“, prigodni lov na blago, radionice „Zagonetno drvo“, jahanje konja, oslikavanje lica, piknik zonu i koktel-majstora okupio je brojne posjetitelje, prije svega cijele obitelji koje su u hladu izletišta „Zelendvor“ proveli zabavno i aktivno poslijepodne.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U Gradskoj vijećnici održan prijem predstavnika folklornih skupina Međunarodnog folklornog festivala COFA

  Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u petak su u Gradskoj vijećnici ugostili predstavnike folklornih skupina koje nastupaju na Međunarodnom folklornom festivalu COFA. Uz predstavnike skupina, prijemu su prisustvovali i idejna začetnica i direktorica festivala Petra Golubar te umjetnički voditelj Varaždinskog folklornog ansambla Tim Hrvaćanin. Na početku susreta, gosti su se kratko predstavili, zahvalili Gradu Varaždinu na gostoprimstvu te podijelili svoje dojmove o nastupima i […]

  today12/07/2024 3

  0%